Algebra te poziva na konfu ‘Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere!’

Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere

Čekaju te stručni predavači iz SAD, Indije i Hrvatske. Pričat će se o svemu ali ponajviše o digitalnoj transformaciji poslovanja. Nemaš pojma što je to? COOL! Prijavi se o-d-m-a-h!

NAPOMENA 14.5.2016.: Sva predavanja s konferencije možete preuzeti na stranicama Konferencije.

Ako stalno pretražuješ pojmove kao što su:

‘Digitalni marketing’

‘Sadržajni marketing’

‘E-trgovina ili E-Commerce’

‘Big data’

Ako si samo čula ili čuo da neke tvrtke ‘ubijaju’, a ti o tome pojma nemaš, svakako ti je u interesu da se pojaviš na ovoj konferenciji. Drugim riječima, rezerviraj na vrijeme svoje mjesto u hotelu Antunović u petak, 13. svibnja, u Zagrebu. Toga dana na rasporedu je konferencija Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere, koju organizira Visoko učilište Algebra. Prijave su otvorene i možeš se prijaviti ovdje.

Na rasporedu su predavači iz SAD, Indije i Hrvatske koji su spremni podijeliti svoja znanja i iskustva iz područja digitalnog marketinga i digitalne transformacije poslovanja s nekoliko stotina zainteresiranih posjetitelja.

Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere
Detalj s prošlogodišnje konferencije

Upravo je digitalna transformacija poslovanja današnjih tvrtki glavna tema ovogodišnje konferencije: predavači sa svakodnevnim iskustvom u digitalnom marketingu i korištenju digitalnih tehnologija u poslovanju i pristupu tržištu, na konferenciji će posjetiteljima dati uvid u trendove koji obilježavaju ovo područje te će predložiti uspješne strategije za stvaranje i provođenje digitalnih marketinških kampanja.

Automatizacija marketinga, analitika podataka o korisnicima, big data, podatkovna znanost, oglašavanje kroz sadržaj, mobilne aplikacije i platforme za e-commerce bit će neke od glavnih tema na konferenciji. Konferencija će se, osim toga, dotaknuti i tema za koje se zaista može reći da predstavljaju sam vrh aktualnih trendova, poput socijalne fizike, analize nestrukturiranih podataka i analize govora u primjeni marketinških metoda.

Zanima te studij digitalnog marketinga, evo detalja koje moraš znati.

More from Claudio Kramaric

Greška, ne znam, ne mogu, nije vrijeme

Zato jer ih prelako izgovaramo ovo su najveći neprijatelji kvalitetnog...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *