Algebra te poziva na konfu ‘Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere!’

Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere

Čekaju te stručni predavači iz SAD, Indije i Hrvatske. Pričat će se o svemu ali ponajviše o digitalnoj transformaciji poslovanja. Nemaš pojma što je to? COOL! Prijavi se o-d-m-a-h!

NAPOMENA 14.5.2016.: Sva predavanja s konferencije možete preuzeti na stranicama Konferencije.

Ako stalno pretražuješ pojmove kao što su:

‘Digitalni marketing’

‘Sadržajni marketing’

‘E-trgovina ili E-Commerce’

‘Big data’

Ako si samo čula ili čuo da neke tvrtke ‘ubijaju’, a ti o tome pojma nemaš, svakako ti je u interesu da se pojaviš na ovoj konferenciji. Drugim riječima, rezerviraj na vrijeme svoje mjesto u hotelu Antunović u petak, 13. svibnja, u Zagrebu. Toga dana na rasporedu je konferencija Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere, koju organizira Visoko učilište Algebra. Prijave su otvorene i možeš se prijaviti ovdje.

Na rasporedu su predavači iz SAD, Indije i Hrvatske koji su spremni podijeliti svoja znanja i iskustva iz područja digitalnog marketinga i digitalne transformacije poslovanja s nekoliko stotina zainteresiranih posjetitelja.

Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere
Detalj s prošlogodišnje konferencije

Upravo je digitalna transformacija poslovanja današnjih tvrtki glavna tema ovogodišnje konferencije: predavači sa svakodnevnim iskustvom u digitalnom marketingu i korištenju digitalnih tehnologija u poslovanju i pristupu tržištu, na konferenciji će posjetiteljima dati uvid u trendove koji obilježavaju ovo područje te će predložiti uspješne strategije za stvaranje i provođenje digitalnih marketinških kampanja.

Automatizacija marketinga, analitika podataka o korisnicima, big data, podatkovna znanost, oglašavanje kroz sadržaj, mobilne aplikacije i platforme za e-commerce bit će neke od glavnih tema na konferenciji. Konferencija će se, osim toga, dotaknuti i tema za koje se zaista može reći da predstavljaju sam vrh aktualnih trendova, poput socijalne fizike, analize nestrukturiranih podataka i analize govora u primjeni marketinških metoda.

Zanima te studij digitalnog marketinga, evo detalja koje moraš znati.

More from Claudio Kramaric

Kako napisati dobar životopis u 2013. godini (i nakon)

Dnevno ‘šaljete i po nekoliko’ životopisa na adrese poslodavca i...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *