Apple iPhone 6 promocija zakazana za 9. rujna!?

iphone 6 mockup
iphone 6 mockup

Sve što smo u kratkom roku mogli prikupiti o novom iPhone 6 pametnom telefonu godinu dana nakon objave da Apple testira veliki zaslon

Ako pogledate unatrag godinu dana sve vezano uz novi iPhone pametni telefon najbolje bi pristajalo rubrici ‘Ki bi da bi…’. Nekome zabavne, nekome nevjerojatno iritantne ali najave novog Apple proizvoda čitali su svi. Mi pripadamo ovoj prvoj grupim, stoga i objavljujemo ovo:

Za 9. rujna, prema neslužbenim podacima (koje doduše potvrđuju svi relevantni portali i blogovi koji godinama prate Apple) najavljen je događaj na kojem se očekuje predstavljanje nove verzije iPhonea 6!

Sve je počelo prije točno godinu dana kada je Reuters objavio vijest da ‘Apple testira zaslone za pametne telefone od 4,7 inča’. Bujica je mogla krenuti. Kako smo pisali u veljači ove godine čini se da je poznati bloger Sonny Dickson svo ovo vrijeme bio prilično u pravu objavivši ‘Kako bi trebao izgledati novi iPhone.

Business Insider također je objavio ovu vijest i dalje tekst u kojoj kompilira sve dosadašnje tekstove o novom ‘čudu od pametnog telefona’ pa se tako može saznati da bi 9. rujna trebala biti predstavljena dva uređaja od 4,7 i 5,5 inča pogonjeni ultrabrzim A8 procesorom. Tu je i zaslon sa safirnim staklom kojeg je skoro pa nemoguće uništiti prilikom svakodnevnog korištenja jer je safir najtvrđi materijal nakon dijamanta.

Appleov novi pametni telefon bit će i bolje razlučivosti nadograđen zgodnim featureom: haptičnim zaslonom koji minimalno vibrira pa korisnik ima osjećaj blage teksture pod prstima što je bolje od postojećeg osjećaja tapkanja po staklu. iPhone 6 na tržište će stići u tri boje: crnoj, srebrnoj i zlatnoj (glasine). Neki izvori tvrde da će biti moguće [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/08/bezicno-punjenje.jpg#”]bežično punjenje[/lightbox].

O performansama se također puno piše, možda i previše. Spomenuti bloger već je otišao toliko daleko objavljujući usporedbe. Usporedio je mockup iPhonea 6 (izraz koji se koristi za industrijske uređaje spremne za proizvodnju čija je namjena testiranje i učenje) sa starijim verzijama iPhonea kao i iPadom te HTC-om One M8 i Samsung Galaxyem S5.

Potpredsjednik Applea, [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/08/eddy-cue-apple.jpg#”]Eddy Cue[/lightbox], nedavno je na jednoj konferenciji izjavio kako će kompanija krajem godine predstaviti najbolje što je vidio u posljednjih 25 godina u Appleu. Što da vam kažemo, jedva čekamo taj 9. rujna!

More from CoolKlub

Ooommmmmm: Evo kako disati u prirodi i povećati kapacitet pluća

Za sve koji imaju problema s disanjem ili su počeli...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *