Brijete na bicikl? Ekipa u Spa&Resort Sveti Martin zna što želite i trebate

biciklizam
biciklizam

Znate li što je: Svijet zdravih užitaka? Toplice Sveti Martin postale su vlasnik Adria bike Hotel licence, ako vas zanima što to točno znači čitajte dalje…

U srcu Međimurske županije, u Spa & Sport Resortu Sveti Martin objavljeno je kako je Resort postao vlasnikom licence “Adria Bike Hotels” namijenjene podizanju biciklističkog standarda u županiji i šire. Drugim riječima, od sada u Spa&Sport resortu možete računati na ponudu koja uključujue: najam bicikala i biciklističke opreme, praonicu bicikala, servisnu stanicu, vođene biciklističke ture, čuvano skladište bicikala i pranje biciklističke opreme.

Ima još! Ekipa će vam ponuditi i vlastitu GPS navigaciju s uključenih preko 20 interesnih točaka koje će pomoći da upoznate najbolje od regije s preko 700 kilometara biciklističkih staza. Dakle, izgovori poput ‘ne poznajem taj kraj’ padaju u vodu.

Projekt u koji je do sada uloženo preko šest mjeseci priprema podržala je i lokalna zajednica kao i Ministarstvo turizma. Na konferenciji su se okupljenima obratili i Dan Vidošević – direktor prodaje i marketinga u Toplicama Sveti Martin i Hrvoje Šepić osnivač branda Adria Bike Hotels. Istaknuli su činjenicu kako je do sada prijeđen tek prvi korak prema zadanome cilju, a koji je zapravo brendiranje Međimurja i regije u jednu cjelovitu biciklističku destinaciju prepoznatljivu po onome što i slogan Toplica Sveti Martin potiče,  a to je: “Svijet zdravih užitaka”.

Uz Toplice Sveti Martin u projekt Adria Bike Hotela uključeno je još šest subjekata iz područja Međimurske županije koji čine sastavni dio ponude, a to su Restoran Terbotz i Vinarija Jakopić, Restoran Međimurski dvori, Restoran Kneja, Vinska kuća Hažić kao ugostiteljski objekti i vinarije te Accredo centar koji je sportski centar za razne aktivnosti na otvorenome.

Kad na kraju dana stignete na svoj cilj ekipa će vam ponuditi i zdrave napitke i sokove, tako da drugog dana možete krenuti u nekom novom smjeru ili se pak rekuperati u samim toplicama. COOL nadogradnja onako bogate turističke ponude, ovaj put na oduševljenje svih ljubitelja vozila na dva kotača!

Vezane teme:

Sportska oprema: Nikad toliko sjaja, finoće i stila

More from CoolKlub

30 godina filma Footloose, možete li vjerovati? Kevin Bacon još uvijek ima ‘ono nešto’!

Kevin Bacon nakratko je ‘oživio’ Rena McCormacka, svog lika iz...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *