Cool News: BESPLATNO naučite osnove društvenih mreža!

Facebok video društvene mreže marketing cotent sadržaj

Predavanja i radionice održat će se iz područja Facebooka, LinkedIN-a, Twittera, Gmaila, MailChimpa te mobilnih aplikacija Viber i WhatsApp

Nije tajna da popriličan broj mladih ‘u fušu’ ili ‘na crno’ radi posao community managera, izrađuje web stranice i svu silu digitalnih poslova. Razlog je tome taj što su njihove cijene niže od onih koje dobivate po službenim ponudama agencija. I to je cool – ako i kada netko zna svoj posao. Međutim, razlika od ‘imam ja jednog malog koji kuži Facebook’  do pravog stručnjaka kojemu su Facebook i Twitter (na primjer) doručak, ručak i večera – ogromna je, da ne kažemo i sudbonosna jer se može reći da o njoj ovisi i vaš posao.

Problem je kada se tog posla (jer vi nemate pojma o tome) prihvati mladac bez ikakva znanja sa željom da zaradi. Tada je novac bačen u vjetar pa se vraćamo na agenciju čiji stručnjaci spašavaju stvar. A to, vidi vraga, košta još i više!

Enivej, kako bi takvih situacija bilo što manje od 28.02. do 07.03.2015. pod Erasmus plus programom u Zagrebu, organizira se radionica razmjene znanja i dobre prakse iz područja informatičko-komunikacijskih tehnologija na kojem će sudjelovati 32 mladih iz EU zemalja. Radionica traje osam dana i otvorena je za javnost.

Evo kako to izgleda u praksi
Evo kako to izgleda u praksi

Najbolji dio: Predavanja i radionice održat će se iz područja Facebooka, LinkedIN-a, Twittera, Gmaila, MailChimpa te mobilnih aplikacija Viber i WhatsApp. Sudionici na projektu dolaze iz partnerskih organizacija Cultural Artistic Association Plac iz Slovenije, Ecomission 21st Century Association iz Bugarske te domaće organizacije Urbana mladež iz Zagreba.

SAZNAJ VIŠE: LinkedIn overloaded: Deset najčešće (krivo) korištenih riječi u osobnim profilima

Specifičnost ovoga projekta razmjene mladih je da su sudionici također i predavači te se prijenos znanja odvija u jednoj opuštenoj i neformalnoj atmosferi.

Sve aktivnosti će se održati u Funk Lounge Hostelu na adresi Rendićeva 28, ZagrebBesplatna predavanja i radionice otvorene za javnost su sljedeće;

Osnove Facebook reklama  03.03. utorak od 10:00 – 11:00h
LinkedIn kao poslovni profil 04.03. srijeda od 10:00 – 11:00h
Gmail  osnove 04.03. srijeda od 15:00 – 16:00h
MailChimpa – profesionalni vizualni emailing 06.03. petak od 10:00 – 11:00h

Napomena: Obzirom da su sudionici iz europskih država sva predavanja i radionice održati će se na engleskom jeziku, a organizatori mole da najavite svoj dolazak na urbanamladez@gmail.com. Potrebno je poslati ime i prezime te radionicu na kojoj ćete sudjelovati.

Nakon završetka radionica, na internet portalu urbane mladeži www.urbanamladez.hr moći ćete skinuti rezultate projekta ove razmjene.

Vezane teme:

CoolKlub ide na digitalni post, najmanje deset dana uskratit ćemo si internet!

12 pravila ponašanja na društvenim mrežama

More from CoolKlub

Ako su vam maxi napuhanci ‘vrh’, čekajte dok ne vidite ovo

Pelikani i jednorozi su ‘so laste year’, nabavite jedno od...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *