Cura je ponovno izmislila čuturicu: Ovo je FitSip i mi to želimo!

fitsip čuturica za trkače
fitsip čuturica za trkače

Trčanje i hidratacija idu ruku pod ruku, manjak tekućine za vrijeme treninga čak i onda kada niste žedni umanjuje vaše mogućnosti, srećom tu je ovaj gizmo

Ironično ali aktivnost koja sve više građana izvlači iz kreveta u 6 ujutro da bi svi oni, onako poluzatvorenih i krmeljavih očiju, odskakivali i ciljali nogu pred nogu barem pola sata, dobro je protresla proizvodnju.

Od sofisticiranih mjernih instrumenata do termo ultra cool čarapa ‘bez kojih se ne može’ i fantastične slojevite GoreTex odjeće – trčanje je nagnalo mnoge da se posvete proizvodnji najluđih dodataka koje i nismo znali da trebamo.

Od super cool satova isključivo za trčanje do posebnih narukvica koje mjere svaki vaš pokret, svaki se put iznenadimo (i razveselimo) nečemu novome pa tako i ultra odgovoru na pitanje:

Kamo s vodom dok trčim?

U ovom slučaju riječ je o FitSip dodatku za trčanje, ili po naški – čuturici koju ćete pričvrstiti na svoju ruku baš kao i pametni telefon ili novčanik za vrijeme treninga. Ovako na prvi pogled odmah možemo reći: K vragu pa kako je moguće da se toga već nitko nije sjetio?! I nije, sve do 2012. kada su dvije prijateljice u Škotskoj trčale (i žeđale) dok jednoj nije sinuo ‘eureka’ moment. Ostalo je povijest.

FitSip Treba se naviknuti ali bolje i tô od deve s litrenkama na grbači
Treba se naviknuti ali bolje i to od izigravanja deve s litrenkama na grbači     Foto: FitSip

Ova narukvica/čuturica s dodatkom sadrži dva decilitra vode ili napitka po želji. Sasvim dovoljno da zadovolji trkače amatere koji često žeđaju, a znaju kako gušt može pokvariti plastična polulitrenka s kojom nemaju gdje nego da je drže u ruci cijelo vrijeme trčanja.

Jasno, trebat će neko vrijeme da se naviknete ‘cuclati’ vodu iz ovog čuda, ali s vremenom trebalo bi postati jednostavnije i ugodnije od trčanja poput deve s mjehom vode na leđima. Pogotovo ako trenirate za polumaraton kao mi.

Nama je ovo ideja bez premca i samo se nadamo da ćemo je uskoro moći nabaviti i u Hrvatskoj, cijena je paprenjak ali proizvod je tako cool! Sve infose možete dobiti na fitsip.com.

Vezana tema:

Ako ste upravo počeli trenirati, pročitajte ove poruke liječnice

More from Claudio Kramaric

Zašto je ovo najbolje vrijeme za početak treniranja (bilo čega)

Odgovore smo dobili od triatlonca Perice Kišičeka koji je kao...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *