D_Free će predvidjeti za koliko morate na toalet..

POO PREDICTOR NAJAVLJUJE NUŽDU
POO PREDICTOR NAJAVLJUJE NUŽDU

Isprva su nam na um padale bolesne ideje, a onda smo shvatili da je čitava ideja jako, jako cool. Čitajte zašto!

Naš Velimir nedavno je pisao o tome kako wearablesi (u prijevodu: nosive tehnologije) neće biti na radarima masa sve dok se ne pojavi IT odnosno killer aplikacija koja će promijeniti odnos snaga na tržištu, a onda smo naišli na ovu vijest:

Startup Triple W priprema Indiegogo kampanju za D_Free, wearable koji će biti u mogućnosti upozoriti vas nekoliko minuta prije da ćete uskoro morati na veliku nuždu. Da! Da! Prije kakice, zazvonit će alarm i upozoriti vlasnika da treba potražiti toalet jer da za toliko i toliko minuta slijedi…

Vi sada, dok ovo čitate, možete reći da je priča ili ideja:

1) Idiotizam i da mi nismo normalni

2) Cool

I mi ćemo se apsolutno složiti s vama. Ona je zapravo oboje. Ako govorimo o ‘a’: Da, uvijek će biti nas bedastih, spremnih na šegu slash šalu slash pošalicu.

ALI ako se uozbiljimo ili pogledamo ‘b’: Zamislite samo koliko bi spravica mogla olakšati ekipi po bolnicama, invalidima i potrebitima… da se nađu na pravom mjestu u pravo vrijeme. Nismo baš ‘doma’ u ovome ali benefiti su zapravo nemjerljivi.

Ne smijete se? Zanimljivo zvuči? Uređajčić veličine kutije šibica po imenu D Free nosi se preko trbuha i marketiran je kao medicinski dodatak za osobe sa smanjenim mogućnostima i inim medicinskim stanjima…

Od detalja, to je manje ili više to. Prema najavnom videu, spravica će biti u stanju detektirati ‘aktivnosti tamo dolje’, a aplikacija će slati poruke s informacijom koliko vam je vremena preostalo do, oprostite na izrazu, velikog sr..a.

Poštovani korisniče imaš još 9 minuta da pronađeš mjesto na koje i kraljevi idu pješke...
Poštovani korisniče imaš još 9 minuta da pronađeš mjesto na koje i kraljevi idu pješke…

Šećer na kraju! D_Free će biti toliko cool da će pratiti aktivnosti korisnika i učiti o njegovim navikama koje ga, tvrde iz Triple W, više nikada neće dovesti u stresnu situaciju.

Dodatak urednika: Iznimke postoje, nekima umjesto opisanog gadgeta odlično služi i njihov kućni ljubimac koji osjeća što se s gazdom dešava, pogotovo u ‘tom’ segmentu.

CoolKlub kaže: Živi bili pa vidjeli!

Vezane teme:

IMAGOvci u crowdfunding kampanji: Imaju Vitastiq i žele u proizvodnju!

DUOLINGO: Najlakši put za učenje stranog jezika iz kreveta 

More from CoolKlub

Jay Leno više ne vodi Tonight Show, pogledajte urnebesnu oproštaljku

Posljednji gost velikog Jaya Lenoa bio je Billy Crystal koji...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *