Fantastičan i urnebesan odgovor! Pepsi Vs. Coca-Cola

Pepsi Vs. Coca Cola1

Zabavljaju nas teme ‘ratovanja’ kompanija. Naravno, ratovanja pod velikim navodnicima, a pogotovo kreativnih. Proteklih dana ovaj je oglas postao viralan


Fantastičan odgovor Coca Cole na Pepsijev ‘poke’ uoči Halloweena pronašli smo na službenim stranicama agencije Drap. Priča inače ide ovako:

Na Noć vještica na Facebook stranici Ads of the World objavljena je fotografija limenke Pepsi u ulozi Drakule (CocaColin crveni plašt) uz potpis: “We wish you a scary halloween”.

Odgovor (neki kažu CocaColin, drugi da je u pitanju hoax) je bio brz: isti vizual i ista tipografija ali snažan odgovor: “Everybody wants to be a hero!”.

Original (na naslovnoj fotografiji lijevo) inače je djelo marketinške agencije ‘Buzz in a Box’ iz Belgije. Bez obzira da li je riječ o hoaxu ili službenom stavu – koga briga. Ideja i brzi odgovor upravo su fantastični. Pokazuje to kratki rok u kojemu je ‘pikanje’ megakompanija postalo viralno (na svim društvenim mrežama, a na Twitteru ponajviše) i pravo je pitanje koliko bi koštala reklama s ovakvim dosegom.

Original oglasa:

original Pepsi Vs. Coke
Original Pepsi Vs. Coke

Odgovor:

Pepsi Vs. Coca Cola
Pepsi Vs. Coca Cola
More from Claudio Kramaric

Tražite posao? Puna vam je kapa kako napisati životopis? Krenite od ovih savjeta

Jeste li znali da poslodavac gotovo u pravilu namjerno ispisuje...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *