Hvala Vam!

CoolKlub fun page photo
CoolKlub fun page photo

Godina na izmaku bila nam je iznimno bitna. Za mene sve je počelo jednostavnim pitanjem: Što bi najviše na svijetu volio raditi?


CoolKlub je u posljednja četiri mjeseca čitalo 20.000 ljudi!

Hvala Vam!

Rječnikom analyticsa: svi Vi ste nam ‘unique’ i cool. Čak i ako ste slučajno nabasali na nas pa petama dali vjetra.

Svaki dan iznova kažemo hvala na prilici, da svaki dan, sa svima vama, sadašnjim i budućim prijateljima, dijelimo kvalitetan i cool sadržaj:  od savjeta do aktualnih tema za koje smatramo da su iznimno korisne i koje, nakon što su pomogle nama, mogu i vama biti od koristi.

CoolKlub je interesantan po i po tome da nećete pronaći ni tekst, niti jedan savjet ili temu koju i sami nismo isprobali (ili isprobavamo). To je naš adut iz rukava: iskustvo.   

Lisfestyle design magazin CoolKlub znači stvaranje, svakodnevnu izgradnju, napredak, poboljšanje u svakom smislu. Zdrav život. U srpnju smo pokrenuli kategoriju Zagrebački (polu)maraton. Kao apsolutni amateri u trčanju pokušali smo ponuditi savjete iz prve ruke najavljujući da ćemo na temelju njih pretrčati polumaraton. Uspjeli smo u tome.

U studenome smo pisali kako lakše pronaći posao, kako napisati dobar životopis i kako ne klonuti i ne predati se nikada. To nije cool. Za CoolKlub savjete su davali najveći autoriteti iz agencija za zapošljavanje, PR-a, marketinga. Tekst je potanuo raspravu na društvenim mrežama, pogotovo na Facebook fun pageu Mojposao.hr. Možda smo nekome pomogli.

Bilo je toga još.

Na kraju, naši najpopularniji postovi nisu ujedno i naši najbolji postovi. Najgledaniji film nije nužno i najbolji, najposjećeniji restoran ne garantira pravi gastro užitak. Što vam to govori? Ne slijedimo (slijepo) pravila. To je COOL.

Sretna Vam i uspješna Nova Godina 2014.!

CoolKlub

Tags from the story
, , ,
More from CoolKlub

Zaklela se da će 100 dana zaredom posjećivati teretanu. Evo što se dogodilo (VIDEO)

Nakon ovoga ne treba vam veća motivacija da se pokrenete...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *