#icebucketchallenge izazvali smo Lisu Stublić, Šalkovića i vlastitog trenera

coolklub #icebucketchallenge
coolklub #icebucketchallenge nominations Lisa Stublic Hrvoje Salkovic

Sigurno vam je poznat onaj osjećaj da vlak prolazi pored, a vi stojite. Ukopani. Neodlučni. E, pa ne ovaj put. CoolKlub je ponosan na svoje #icebucketchallenge iskustvo…

UPDATE 27. 8. 2014.: Kako smo nakon našeg imenovanja pročitali priču o Ivi Kroli, samohranom ocu troje djece koji boluje od ALS-a, odlučili smo se na još jednu donaciju njemu u korist. 

Da. I mi smo se zalili s vodom. Likovi koje gledate slika su i prilika CoolKluba!

Povod ili izazov bio je ovaj video: ‘Als Bucket Challenge uncensored & sexy’ za koji vjerujemo da bi mogao promijeniti poneki negativni stav o cijeloj akciji. Dajte si truda i pogledajte (ako još niste), shvatit ćete zašto se sve više ljudi ‘zalijeva vodom’. Mi kažemo: Živjela voda! Živjelo zalijevanje! Ukratko hoooray za sve što će vas izbaciti iz svakodnevice. Još ako možete pomoći, nema boljeg osjećaja.

BTW: Izazvali smo našu super cool curu i maratonku Lisu Stublić Nemec, pisca Hrvoja Šalkovića koji nas definitivno može inspirirati te prijatelja i trenera Ludi Kauboj Jura. EKIPA imate 24sata :)

Što se nas tiče mi smo željeli sudjelovati u #icebucketchallenge – izazovu koji je pokrenuo milijune na akciju i učinio mnogo toga dobroga. Izazov koji itekako djeluje i budi svjesnost što je potrebitima oko nas nekako i najbitnije. Željeli smo biti dio cijele priče.

Treba napomenuti kako je cilj ovog izazova pomoći nekome prema vašoj procjeni. ALS kao bolest jest u fokusu ali možete pomoći po želji i vlastitom nahođenju.

Nama se javila jedna djevojka i zamolila nas za pomoć braći Josipu i Ivici Bukviću iz Cerne. Ako možete pomozite im i Vi, evo detalja: Obitelj Bukvić; Gajeva 20; 32272, Cerna;  ili im se javiti na mobitel 097/711 9543

Dečki su skromni i očekuju pomoć u hrani i malo odjeće.

Hvala. na čitanju!

Vezane teme:

6 principa zašto je Ice Bucket Challenge toliko uspješan

Bucket Challenge ili zašto se ekipa diljem svijeta zalijeva ledenom vodom?

More from @B_arrow

Aplikacija za sreću? Postoji, pitajte Happify!

Još jedan cool startup koji smo pronašli tvrdi da ćemo...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *