IMAGOvci u crowdfunding kampanji: Imaju Vitastiq i žele u proizvodnju!

vitastiq uredjaj_Imago_crowdfunding
vitastiq uredjaj_Imago_crowdfunding

Kampanja je počela jučer, a ekipa iz Vitastiqa prikuplja 49.000 USD za razvoj Android aplikacije i masovnu proizvodnju pametnog uređaja za mjerenje minerala i vitamina u tijelu

Od utorka 9. prosinca na platformi za grupno financiranje Indiegogo možete podržati još jedan projekt iz Hrvatske. Vitastiq je pametni uređaj za brzo otkrivanje manjka vitamina i minerala u tijelu koji radi na principu EAV metode (elektro – akupunktura). Vitastiq jednostavno povežete sa svojim pametnim telefonom, prislonite uređaj na akupunkturnu točku i na zaslonu putem aplikacije dobijete odgovor koji vitamini su u ‘crvenom’.

Prema riječima Ivis Burić, glasnogovornice Vitastiq tima, ekipu je okupio Dean Vranić, CEO Imaga (da, da hrvatske agencije godine, op.a.) i iako je riječ o zaposlenicima agencije ‘sve je napravljeno izvan od ideje do početne proizvodnje’.

Nakon godina rada za druge klijente i brandove Imagovci su tako zaključili da je došlo vrijeme za njihov prvi vlastiti projekt i očekuju da će za Vitastiq prikupiti 49.000$ koliko im je potrebno za razvoj Android aplikacije i uređaj okrenu masovnoj proizvodnji. Da nisu sjedili skrštenih ruku govori podatak da su na uređaj potrošili dvije godine rada i odradili posao za iOs.

O čemu se radi i čemu služi Vitastiq?

Možete trenirati sto na sat i misliti da se hranite zdravo, spavate dovoljno i uzimate sve potrebne vitamine ali u stvarnosti nemate pojma da li je to – to. Tek kada se počnu javljati prvi simptomi: bolovi, grčevi, malaksalost i umor – kada je već kasno – morate zatražiti pomoć.

vitastiq
Vitastiq/Indiegogo

 

Vitastiq pomaže preduhitriti ovu situaciju jer mjeri razinu ukupno 30 (najvažnijih) vitamina i minerala u tijelu i prikazuje njihovu razinu (malo, previše ili dovoljno). Sukladno rezultatu pruža savjete kako poboljšati vitalnost pravilnim izborom nutrijenata te svako mjerenje pohranjuje u memoriju što omogućava da jednostavno pratite svoj napredak.

vitastiq1
Uređaj mjeri razinu 30 najvažnijih vitamina

Uključite se…

Kampanja traje 45 dana. Najbolje od svega jest to da vlasnici iOs pametnih telefona svoj primjerak mogu naručiti već sada (79 dolara stoji Vitastiq za prvih 200 kupaca, nakon toga 99 i 149 dolara stoji obična ili personalizirana varijanta s ugraviranim imenom).

Što sve dobivate za uplatu od 1 ili čak 4999 ‘baksa’ pogledajte na Indiegogo stranici Vitastiq.

.

Vezane teme: 

COOL trgovina: Sve pakiraju isključivo u ambalažu za višekratnu upotrebu

More from Claudio Kramaric

Uskoro počinje Tjedan restorana, najfiniji tjedan u Zagrebu!

Pažnja, pažnja: Tjedan počinje 4. listopada ali svoje mjesto trebali...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *