Izgleda da bi ovako trebao izgledati novi iPhone 6

iPhone 6 tweet3
iPhone 6 tweet3

Galaxy syle? Dickson je bloger sa dobrom reputacijom, prvi je objavio kako će izgledati modeli iPhone 5C u boji, iPad Air i Ipad Mini sa retina zaslonom

Blogger Sonny Dickson napisao je kako je imao iznimnu priliku doći do fotografija novog modela iPhonea 6. Prema njegovim tvrdnjama novi Iphone 6 trebao bi biti tanji i sa većim ekranom, kako je to nazvao: mix između modela iPad Air i iPod.

Objavio je i nekoliko fotografija u prilog toj tvrdnji ali uz ogradu: „nisam 100% siguran da je to prava stvar“.

Zašto onda objavljujemo ovaj post? Dickson je bloger sa dobrom reputacijom kada su u pitanju najave novih modela iz Applea. Upravo je njegov blog prvi objavio fotografije modela iPhone 5C u raznim bojama. Također, prvi je objavio i izgled kućišta aktualnih iPada Air i iPada Mini sa retina zaslonom. 

U praksi, ovakvih modela može biti i više, tako da primite ovu vijest sa blagom zadrškom.

Zanimljivo, kako piše Business Insider, Dickson nije jedini koji je objavio fotografije. Naime, tijekom srijede, odnosno u noći na četvrtak po našem vremenu, iste fotografije objavljene su na nekoliko Twitter računa čije fotografije također objavljujemo:

iPhone 6 tweet1
iPhone 6
iPhone 6 tweet2
iPhone 6
iPhone 6 tweet3
iPhone

 

Ako je ovo iPhone 6 ili samo najava modela koji će mu biti nalik ili dok Aplle iznova ne izmisli pametni telefon, nama je skroz COOL.

More from CoolKlub

Zagrepčani osmislili Bike2Lock, ultimativnu zaštitu protiv krađe bicikala

Bike2Lock sustav omogućava parkiranje bicikla te njegovo sigurnosno zaključavanje, a...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *