Novi iPhone 6: Iscurila još jedna fotografija, nacrt točnije

novi iPhone 6 skica i usporedba
novi iPhone 6 skica i usporedba

O tome kako bi trebao izgledati novi iPhone 6 piše francuski blog koji, kako se navodi, ima prilično dobar score kada su u pitanju objave fotografija i specifikacija novih uređaja

Dok ne vidimo, ne vjerujemo! Naime, sve naše postove vezane uz novi iPhone 6 slobodno smatrajte ugodnom razbibrigom. Hoće li novi iPhone 6 izgledati ovako ili onako, hoće li uistinu biti većeg zaslona, kako se tvrdi, priznajemo – nemamo pojma. Ali volimo ove igre s ‘curenjem podataka’, a pogotovo gadgete i razne tech novotarije pa nam pisanje o njima, makar i u vjetar, predstavlja ugodnu razbibirgu.

Veljača 2014.: Izgleda da bi ovako trebao izgledati novi iPhone 6

Najnovija vijest o tome kako bi trebao izgledati novi iPhone 6 vezana je uz objavu francuskog bloga koji, kako se navodi, ima poprilično dobar score kada su u pitanju objave fotografija ili specifikacija novih uređaja. Upravo je tamo objavljena sljedeća skica novog uređaja koji bi (opet) prema najavama trebao biti veći od aktualnog modela iPhone 5S (4,87 x 2,32 inča).

skica-iphone-6
iPhone 6 skica Foto: nowhereelse.fr

Na ovoj skici, model je prilično većih dimenzija (5,9 x 3,3 inča), što je više i od novog modela HTC One (s 5-inčnim zaslonom). Ukoliko se dogodi da Apple uistinu predstavi model iPhonea 6 sa zaslonom od pet i pol inča možemo govoriti i o prvom Apple ‘phabletu’ – uređaju za čiju je promociju zaslužan Samsung i model Galaxy Note.

Zašto smo se odlučili za ovaj post? Prvenstveno zato jer se šuška da bi nova Apple ‘šestica’ mogla doći s dorađenim kartama za iOS 8 i sa snažnim fokusom na fitness i aplikacijama koje će točnije no ikada prije mjeriti sve živo. Ima li bolje vijesti za sve nas koji se tu i tamo bavimo sportom, trčanjem i volimo česte boravke u prirodi?

Vezana tema:

Prestigio Multiphone PAP 4322 Duo

More from Claudio Kramaric

Moji savjeti za trčanje ljeti (nakon teške škole na Medvednici)

Nisam pazio, nisam pio vode, nisam gledao na brzinu, forsirao...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *