Novi SALOMON S-LAB: Tenisice koje vam daju krila

Salomon Tenisice za trcanje
Salomon Tenisice za trcanje

S-LAB tenisice stvaraju inžinjeri ali zapravo su plod želja i prijedloga profesionalnih sportaša koji ih nose. Zato se događa da imamo nove verzije ovih tenisica, nekad i dvaput na godinu

Da daju vam krila! Maznuli smo slogan ali, što je tu je. Neka nas tuže. #NOT Uglavnom bit će dosta zabavna jesen jer Salomon nam predstavlja novu i obnovljenu S-LAB kolekciju. Za one koji nemaju pojma reći ćemo da oprema S-LAB  predstavlja najbolju opremu koju vam ovaj proizvođač nudi.

Oni koji znaju malo više mogli bi pitati: ‘Kako sad nova kolekcija?’ I bili bi u pravu. Posljednji S-LAB modeli predstavljeni su u proljeće. Još nismo zakoračili u jesen a novi modeli su tu. Stvar je u tome da se ovaj tip obuće za trčanje razvija u skladu sa željama profesionalnih sportaša koji ih nose.

[divider]ČITAJTE I OVO! Inspirativna priča: Kilian Jornet, ultramaratonac koji planira trčati Everest unutar 24 sata [/divider]

Obzirom da ekipa non stop popravlja svoje rezultate jasno je kao dan da ima i svojih zahtjeva koje ispunjavaju inžinjeri. E, pa ti zahtjevi pretočeni su u mass produkciju. Nekad su promjene veće, a nekad manje – ali su ipak tu. Kada je Salomon u pitanju dobijete S-LAB.

Oni stvaraju S-LAB modele Jordi Saragossa
Oni stvaraju S-LAB modele: Kilian Jornet   Foto: Jordi Saragossa

Ove jeseni predstavljena su tako tri, potpuno nova, trail natjecateljska modela: S-LAB WINGS, S-LAB WINGS Softground i osuvremenjene i nagrađivane S-LAB SPEED.

S-LAB WINGS & S-LAB WINGS Softground

Starija ekipa koja trči isključivo u ovim tenisicama zna da je riječ o legendarnim tenisicama za trčanje po tehnički zahtjevnim terenima. Prijanjanje i stabilnost im je na prvom mjestu. Ono što osjetite na prvom treningu  – odgovarale li vam ili ne – to je to. Nema neugodnih iznenađenja.

Salomon S-LAB WINGS
Salomon S-LAB WINGS

Vrhunskim sportašima upravo o ovome ovisi hoće li pobijediti konkurenta il ne – vjera u pouzdanost opreme. Nove WINGS tenisice omogućavaju dinamičnu amortizaciju, optimalno obuhvaćaju stopala i bolje prianjanje koje omogućava novi potplat.

S-LAB WINGS & S-LAB WINGS Softground s potpuno osuvremenjenim donjim dijelom i novom geometrijom potplata omogućavaju precizan obuhvat i optimalno prianjanje na usponima i silascima. Dodan je i Profeel sloj, koji se nalazi na prednjem dijelu tenisice i štiti stopalo od oštrih stijena, a istovremeno je izrazito fleksibilan i lagan.

Salomon S-LAB Wings Softgroung
Salomon S-LAB Wings Softgroung

Ekskluzivna tehnologija ENDOFIT™ brine za odličan nadzor brzine jer posebno oblikovan unutarnji dio tenisice s dodatnom bešavnom i mekanom mrežicom savršeno obuhvaća stopalo i garantira precizno prepoznavanje podloge.

Poboljšana amortizacija i tehnologija ljepljenih šavova čuvaju nisku težinu i omogućavaju optimalan obuhvat stopala na dužim treninzima i na najtežim utrkama.

S-LAB Speed

Ove jeseni najavljuje se još jedna smjena. Popularne feelcrossice dobile su nasljednice. S-LAB Speed su nove S-LAB natjecateljske tenisice namijenjene su off-road trkačima. Ove tenisice odlikuju minimalna težina, nizak profil i osuvremenjen potplat koji će pružiti sigurnost u skliskim i blatnim uvjetima.

Salomon S-LAB_SPEED
Salomon S-LAB_SPEED

Tu je i Endofit™ bešavna mrežica koja je sad napravljena od još lakšeg materijala za brzo sušenje, dok tehnologija ljepljenih šavova održava nisku težinu. S-LAB SPEED tenisice omogućavaju vam brzinu pri trčanju uzbrdo i beskompromisno prianjanje za sigurno trčanje nizbrdo, u najtežim uvjetima.

S-LAB_SPEED_potplat
Uzbrdica i nizbrdica… S-LAB Speed potplat

Više na www.salomon.com/cr

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *