Offline čaša za pivo i držač mobitela

Offline čaša za pivo i držač mobitela

Cool marketinške vijesti ovih dana dolaze iz Brazila. Prvo smo naišli na ‘Najpametniji print oglas ikad’, a potom i na ideju čaše za pivo kojoj je glavna namjena razbijanje monotonije i ovisnosti o mobitelu

Nomofobi pozor! Kad pogledate video sigurno ćemo vam uštedjeti koju kunu za odvikavanje. Ili će vam na pamet pasti misao: eh kako se ja toga nisam sjetio. Ali u tome i jest čar svake dobre ideje. Konkretno ova ‘offline’ čaša zamišljena je da stoji isključivo onda kada je naslonite na mobilni uređaj.

Čašu je dizajnirala marketinška agencija Fischer & Friends i predstavljena je u baru Salve Jorge u Sao Paolu. Očekivanja su velika u smislu da vlasnik mobilnog telefona barem na pola sata zaboravi na svoj omiljeni gadget i totalno se posveti svojemu društvu.

Inače normalnog izgleda čaši je ipak odrezano dno i to na način da pod nju morate nešto podstaviti ako ne želite da padne ili je stalno držati u ruci što, opet, onemogućava korištenje omiljenog gadgeta. Pogledajte, video traje 1,26 minuta.

http://www.youtube.com/watch?v=_xG0Zn5s-9Y

Naravno, čašu možete prisloniti i na neki drugi predmet ali onda ispadate totalno uncool.

Mi bi svoje pivo/sok/vodu/vino pili samo iz takve čaše i tako svog osobnog ‘goniča robova’ smjestiti tamo gdje mu je i mjesto (barem na pola sata!)

A ako ovog trena baš i niste u mogućnosti piti pivo u Brazilu, Cool Klub vas poziva da budete cool: pobijedite nomofobiju, ugasite mobitel  i svoje pivo popijte u miru i u najboljem mogućem društvu!

A vi? Možete li se ostaviti mobitela na pola sata ili vam ovakva čaša/držač treba kao ozeblom sunce? Komenitrajte.

Vezane teme:

Nivea Brazil: Najpametniji print oglas (ikad)

Jeste li nomofob?

More from Claudio Kramaric

‘Namjestite’ si super dan na poslu

Nije svaki dan dobar dan, naravno da postoje problemi. Ali...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *