Poboljšajte tehniku trčanja i testirajte citytrail tenisice – BESPLATNO!

Salomon CityTrail trcanje Zagreb
Salomon CityTrail trcanje Zagreb

Sve to pratit će certificirani trener trčanja, snimat će vas i kamera pa bi nakon stručne analize mogli sasznati da li ste na dobrom putu ili trebate mijenjati da ne ostanete bez koljena

Trčanje je rekreacija kojom se mogu baviti skoro svi i svuda. Ne trebamo posebno igralište, dvoranu ili neku drugu infrastrukturu, već samo izađemo iz stana i teren je već spreman. Osobno, mi u CoolKlubu, veselimo se novim izazovima, a jedan od njih ove sezone svakako je Citytrail.

Što je Citytrail? Trčanje po gradskim ulicama predstavlja stalno istraživanje i neprestano otkrivanje jedinstvenih trkačkih staza u svakome gradu. CityTrail je onaj dio trkačke priče u kojem cijeli grad pretvarate u svoj poligon

Da, ovo je reklama za Salomon, ali razmislite malo, pozivamo vas na cool događaj na kojemu ćete s trenerom trčanja Andreom Fazlićem moći porazgovarati o svojim planovima, ispitati jeste li na dobrom putu (da li trčite dobro ili prema krevetu) i, najvažnije, isprobati novu opremu.

Još bolje, bit će dostupna video analiza trčanja koja će vam svakako pomoći da steknete ili proširite svoje znanje o trčanju i daljnjim ambicijama jer će je komentirati certificirani trener i sve to – besplatno.

Naime, Salomon i Intersport angažirali su trenera i pozivaju vas da im se pridružite u subotu, 26. travnja u Arena Centru od 10 do 19 sati. Vidimo se!

Više informacija o novim CITYTRAIL modelima na www.salomon.com/cr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *