Počinju besplatna Salomon trkačka druženja na Jarunu

Počinju besplatna Salomon trkačka druženja na Jarunu

Škola je besplatna, a za vas smo pripremili i specijalan test najnovijih tenisica, pogledajte o kojem modelu je riječ i prijavite se!

Ako želite provjeriti formu, način trčanja ili nove Salomon tenisice učinite to na cool način. Ovaj petak, 29. travnja, na glavnom ulazu na ŠRC Jarun u 18 sati, dočekat će vas treneri trčanja Zvjezdana Veljković i Goran Pejić. Nećete ih promašiti jer će tamo biti i ekipa iz Salomona sa svježim parima tenisica za sve uzraste.

Salomon besplatna trkačka druženja održavat će se svaki petak i to u više grupa (sporo/brzo jer je tempo prilagođen svakom pojedincu), a treneri trčanja pobrinut će se da rute trčanja uvijek budu raznolike i zanimljive. To će vam itekako pomoći da uhvatite što je moguće bolju formu i motivaciju. O atmosferi da i ne govorimo (ima i nagradnih igara ali za više detalja morate ih posjetiti!).

Za vrijeme otkrivanja novih ruta, naučit ćete pravilnu tehniku trčanja, a okolinu ćemo iskoristiti za razne vježbe.Treneri će se pobrinuti za zagrijavanje na početku, kao i ugodan završetak treninga i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Prijavite se i najavite svoj dolazak PRIJAVA. Ili, ako vas još nismo uvjerili bacite oko kako se trči na ovim školicama prošlih prošlih sezona u Maksimiru.

Ovo su tenisice koje vas čekaju da ih probate: Salomon SonicPRO

Salomon SonicPRO
Salomon SonicPRO

 

Iskreno, nemam pojma kakve su. Dok ovo pišem (26. travnja) još nisu stigle u trgovine u središtu Zagreba koje inače posjećujem ali mi je rečeno da bi do kraja mjeseca trebale stići odnosno da je pitanje dana. Savjet je da svakako isprobate model, moja iskustva sa Salomon tenisicama su više nego dobra.

Što kaže Salomon?  

SonicPRO tenisice teže svega 243 grama i trebale bi vas oduševiti responzivnošću i amortizacijom zbog specijalnih materijala koji prijanjaju uz vaše stopalo i ‘drže’ vas na tvrđim urbanim podlogama.

Tu su još i lijepljeni šavovi, nizak nagib i iznimno lagani materijali daju osjećaj lakoće. Uz pomoć patentiranih tehnologija [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2016/04/Capture2.png#”]Energy Cell i Energy Cel+[/lightbox], potplata dvojne gustoće garantirano je najbolje iskorištavanje amortizacije udaraca. 3D PROFEEL FILM™ sloj daje tenisicama veću responzivnost, a istovremeno omogućava bolji prijelaz iz petnog na prednji dio.

[slider crop=”yes” slide1=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2016/04/L37917000_SONIC_PRO_W_lotus_pink_lotus_pink_Women.thumb_.jpg” slide2=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2016/04/L37916800_SONIC_PRO_union_blue_union_blue_Men.thumb_.jpg” slide3=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2016/04/L37917400_SONIC_PRO_W_teal_blue_f_teal_blue_f_Women.thumb_.jpg”][/slider]

Za savršeno precizan obuhvat stopala, karakterističan za svu Salomonovu obuću, i brzo vezanje, tenisice Sonic imaju dobro poznate sustave [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2016/04/Capture.png#”]Sensifit™ i Quicklace™[/lightbox].

Unutarnja čarapica Endofit™, drži petu i srednji dio stopala na svom mjestu cijelo vrijeme aktivnosti, a bolji je i obuhvat i osjećaj za podlogu. Na bočnim stranama tenisice 3D FLEX™ mrežica omogućava precizan obuhvat i slobodu kretanja najšireg dijela stopala. Za samopouzdan korak i optimalnu izdržljivost brine Contagrip® potplat od gume dviju različitih tvrdoća.

Salomon SONIC PRO tenisice su potpuno novi član »lake kategorije«, koji će vas očarati u gradskim trkačkim avanturama i pomoći vam u postizanju novih uspjeha u trčanju!

Vidimo se na Jarunu!

 

More from CoolKlub

Život u Irskoj. Kako je Ana pronašla sreću u Dublinu

Moj savjet ljudima koji su postavili pitanje kako se nositi sa promjenom je:...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *