Bez obzira na godine treba ti dobra pjena za brijanje i aftershave

Muško brijanje
Muško brijanje

Ima nekoliko godina kako kupaonicu dijelimo s tipom kojeg koji čisto obavlja posao, a djeluje prirodno. John Masters Organics linija za brijanje i pranje lica od eukaliptusa i agave


Ima još do Movembera* dakle britvice u ruke jer izgovora nema! Ako trećinu života provedemo spavajući što je nevjerojatno nepravedno u ovom kratkom životu, puno prihvatljivije zvuči pet mjeseci koliko ih, prema nekim statistikama, provedemo u brijanju. Ajde da budu OK. Dakle…

Brijanje je zapravo mikroabrazija lica, svaki puta je u pitanju promjena na koži. Staro za novo. Eh sad, da se nakon brijanja ne bi osjećali kao da vam po licu hoda vojska mrava koji su netom prehodali polje [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/09/zerjavica.jpg#”]žeravice[/lightbox] za uistinu nježno brijanje bez iritacija i crvenila vrijedi ona: Choose Wisely!

sve sto muskarcu treba22
Pjena za pranje i brijanje i aftershave losion, sve 2U1

Nakon što se prije koju godinu sastali s Kiehl’som, John Masters Organics drugi je organski brand koji preporučamo u krug. Američki brand vrhunskih prirodnih proizvoda poznatiji je ženama nego muškarcima što je shvatljivo jer se muškarcima teško navići na njegu. U idealnim uvjetima ona bi trebala početi u dobi od 15 godina(!?), kako tvrde stručnjaci.

Po nama to izgleda malo drugačije:

Prosječan mušakarac u dvadesetima će na sebe staviti sve i sva uz uvjet da ‘to nešto’ fino miriši. Na benzene i sulfa-nešto ne obraća pozornost sve do ranih tridesetih kada krajičkom oka počne pratiti što sve te bočice uistinu sadrže. U kasnim tridesetima već zna da je hidratacija broj jedan. Kasnije pazi sve više, a kad ga stigne demencija onda ionako više nije važno. Može izaći i s [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/09/pitralon.jpg#”]litrom pitralona[/lightbox] na sebi.

No, kako publika od nas očekuje korisan savjet a ne pre(nema)ganje o godinama vratimo se na hidrataciju i pravilnu njegu kože.

John Masters Organics pjena za pranje lica i brijanje 2u1 (177ml, 199,00 kn) olakšat će vam posao. Ponudit će dovoljno svježine i napraviti finu podlogu zahvaljujući organskim ekstraktima riže i algi koji učvršćuju i vlaže kožu, dok gotu kola ubrzava zacjeljivanje, sprječava nastanak bora i prerano starenje kože.

Kombinacija sadrži organsko eukaliptusovo ulje iz Australije koje se nabavlja putem Fairtrade trgovine. Ova pjena za brijanje trebala bi biti dovoljna i za najtvrđe brade osim ako ne izgledate kao [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/09/vucko.jpg#”]Vučko[/lightbox]. U tom slučaju brijač je iza ugla.

Poslije brijanja također prema [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/09/face-moist-i-after.jpg#”]principu 2U1[/lightbox] slijedi krema za hidrataciju lica od eukaliptusa i agave koja je ujedno i aftershave (177 ml; 229,00 kn). Apsolutni favorit poslije brijanja ikada! Ne samo da će vas dodatno razbuditi nego će vam u nos ući uistinu fenomenalan, smirujući miris bez pojave iritantnog crvenila.

Lice će, pogotovo nakon noći u La Bodegi, biti prilično zategnuto i svježe. Navedene proizvode potražite u Garden i Bio&Bio trgovinama, Lavanda Mia, prirodnim ljekarnama te webshopu.

*Pokret Movember

Kovanica riječi moustache (brk) i November (studeni) krenula je prije osam godina kao trademark malog pokreta u Australiji. Cilj pokreta bio je, kroz puštanje brkova, podizati svijest o muškom zdravlju i raku prostate te prikupljanje sredstava za programe prevencije i liječenja “muških” bolesti.

**Bonus prijedlog

Za tvrdobradaše (bradius hiper vulgaris domestica) imamo prijedlog: Svakako nabavite John Masters Organics sapun za brijanje od breze i cedrovine (128g, 69,00 kn). Neće začepiti pore, a u kombinaciji sa navedenim proizvodima brijanje bi, umjesto mučenja, trebalo postati ugodan obred!

3 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *