Pozivamo vas na trkačku utrku Generator race na Jarunu

Generator race na Jarunu 24. travnja trcanje
Generator race na Jarunu 24. travnja trcanje

Trči se polumaraton, cener i štafeta koja bi mogla biti zanimljiva tvrtkama (provjerite nagradu), a nije zgorega spomenuti cool nagrade i mogućnost testiranja Salomon tenisica

Moj poznanik nedavno je na Facebooku ponosno objavio fotografiju sa svoje prve trkačke utrke. Na fotki on s nekoliko trkača u ciljnoj ravnini i ispod veseli komentar: ‘Pridružio sam se sekti’. Potpuno ga razumijem. Uvijek ću pamtiti svoje veselje i sreću nakon moje prve utrke.

Zašto sve ovo pričam? Pa mnogi će kroz dva tjedna, točnije 24. travnja na Jarunu imati priliku za svoju prvu ‘sektašku’ fotku, po svojoj prilici vrlo sličnu o kakvoj sam govorio u uvodu. Naime za tada je najavljena trkačka poslastica (više njih) pod nazivom Met Generator Run na Jarunu.

O čemu se radi?

Utrka nudi razne mogućnosti izbora distance – osim polumaratona i cenera, tu je i posebna, štafetna utrka za kompanije (3×7 km). I tu sad dolazimo do cool momenta.

Kako je generalni sponzor ove utrke tvrtka MET Croatia, jedan od 3 najveća dobavljača prirodnog plina u zemlji, nagrada koju nudi mogla bi biti zanimljiva vlasnicima tvrtki. Naime, članovi najbržih timova (prijave za štafetno natjecanje kompanija su moguće u tri kategorije: žene, muškarci i mješovito), uz pojedinačne nagrade mogu i do vaučera s popustom za opskrbu plinom njihove tvrtke. Ako to nije dovoljan poticaj ne znam što je i već vas vidim na nasipu, u Maksimiru, Jarunu… ;)

Osim toga, pobjedničkoj tvrtki svake pojedine djelatnosti bit će dodijeljeni trofeji, a svaki trkač na bilo kojoj utrci osvaja medalju. CoolKlub Vas poziva da provjerite kategorije djelatnosti na stranici s prijavama, pridružite se utrci i osvojite počasni naslov najbržeg tima među tvrtkama!

I da. Na samoj utrci imati ćete mogućnost testirati najnoviju liniju Salomonovih tenisica za cestovno trčanje – Sonic.

Prijavite se ovdje.

More from CoolKlub

COOLprojekt: Večeras saznajte što je ‘Čovjekdan’

Novi i jako COOL projekt tri umjetnice pita vas: Jeste...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *