Prestigio Multiphone PAP 4322 Duo

prestigio-multiphone-4322duo

Uz cijenu od 1499 kuna uopće ne sumnjamo kako će vam pogled na vaš Prestigio svaki put izmamiti smješak na lice!


Prije osam godina (bilo je to još u redakciji  nažalost ugaslog Vjesnika) taman smo razvijali prilog o gadgetima kad mi se jedan kolega pohvalio svojim Prestigio laptopom. Možete si misliti kako smo ga gledali. Laptop, pa još neki Prestigio. Mo’š mislit. Čista egzotika.

No, riječ je bila o uglađenom i finom uređaju koji je, da bi stvar bila bolja, nadživio sve redakcijske laptope. Točnije i novinu u kojoj smo ja i moj prijatelj tada radili. Čujemo se i danas i s ponosom ističe kako mu Prestigio služi kao pisaća mašina.

Kada u obzir uzmete godine, tisuće i tisuće tekstova koje je ovaj isporučio i cijenu koja je u ono vrijeme bila dvostruko manja od svih drugih usporedivih uređaja, jasno je da govorimo o odličnom proizvodu i  tvrtki koja zna svoj posao.

Prestigio danas među kupcima uživa status koji uspješno njeguje sve ove godine: Više za novac. I prava je sreća što je prisutan na našem tržištu. U tom svjetlu treba promatrati i ovaj smartphone uređaj Prestigio Multiphone PAP 4322 DUO.

Multiphone PAP 4322 Duo je 4,3-inčni model pametnog telefona koji u sebe prima dvije kartice od kojih će jedna služiti za primanje poziva ili slanje poruka, a druga će uz te obavljati i zadatke prijenosa podataka. Odabir je jednostavan i lak i obavlja ga se tako što ćete karticu za prijenos podataka umetnuti  u W1 utor. Jednostavno.

Media Tekov dual-core procesor od 1,2 GHz sparen je s Power grafičkim čipom. Simbioza je ugodna jer je odaziv u radu s aplikacijama odličan, a brzina i performanse zadovoljavajuće.  Baterija je jedan od jačih aduta jer će uređaj bez problema izdržati cjelodnevnu torturu korištenja.  Ekran dijagonale 4,3 inča i rezolucija od 480 x 800 piksela osigurava kvalitetan prikaz svih sadržaja uz dodatak da ćete ipak morati paziti na kut gledanja. Kamera od osam piksela sa stražnje strane s autofokusom i po potrebi potpomognuta s bljeskalicom izrađuje više nego solidne fotografije i video. Jedina zamjerka ide smjeru memorije.  Samo 4GB natjerat će vas da odmah prilikom kupnje učinite i dadatni trošak i nabavite si bolju karticu. No, tu je ujedno i kraj minusima.

Završna obrada i estetski dojam također zaslužuju plus. Zapravo ako u obzir uzmemo cijenu od 1499 kuna uopće ne sumnjamo kako će vam [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/07/prestigio-multiphone-pap4322duo.jpg#”]pogled[/lightbox] na vaš Prestigio Multiphone svaki put izmamiti smješak na lice.

More from Claudio Kramaric

COOL: Film ‘Kauboji’ hrvatski kandidat za Oscara!

“Ne mogu” – hm! Što to dovraga znači? (češanje po...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *