Prestigio Multiphone PAP 4322 Duo

prestigio-multiphone-4322duo

Uz cijenu od 1499 kuna uopće ne sumnjamo kako će vam pogled na vaš Prestigio svaki put izmamiti smješak na lice!


Prije osam godina (bilo je to još u redakciji  nažalost ugaslog Vjesnika) taman smo razvijali prilog o gadgetima kad mi se jedan kolega pohvalio svojim Prestigio laptopom. Možete si misliti kako smo ga gledali. Laptop, pa još neki Prestigio. Mo’š mislit. Čista egzotika.

No, riječ je bila o uglađenom i finom uređaju koji je, da bi stvar bila bolja, nadživio sve redakcijske laptope. Točnije i novinu u kojoj smo ja i moj prijatelj tada radili. Čujemo se i danas i s ponosom ističe kako mu Prestigio služi kao pisaća mašina.

Kada u obzir uzmete godine, tisuće i tisuće tekstova koje je ovaj isporučio i cijenu koja je u ono vrijeme bila dvostruko manja od svih drugih usporedivih uređaja, jasno je da govorimo o odličnom proizvodu i  tvrtki koja zna svoj posao.

Prestigio danas među kupcima uživa status koji uspješno njeguje sve ove godine: Više za novac. I prava je sreća što je prisutan na našem tržištu. U tom svjetlu treba promatrati i ovaj smartphone uređaj Prestigio Multiphone PAP 4322 DUO.

Multiphone PAP 4322 Duo je 4,3-inčni model pametnog telefona koji u sebe prima dvije kartice od kojih će jedna služiti za primanje poziva ili slanje poruka, a druga će uz te obavljati i zadatke prijenosa podataka. Odabir je jednostavan i lak i obavlja ga se tako što ćete karticu za prijenos podataka umetnuti  u W1 utor. Jednostavno.

Media Tekov dual-core procesor od 1,2 GHz sparen je s Power grafičkim čipom. Simbioza je ugodna jer je odaziv u radu s aplikacijama odličan, a brzina i performanse zadovoljavajuće.  Baterija je jedan od jačih aduta jer će uređaj bez problema izdržati cjelodnevnu torturu korištenja.  Ekran dijagonale 4,3 inča i rezolucija od 480 x 800 piksela osigurava kvalitetan prikaz svih sadržaja uz dodatak da ćete ipak morati paziti na kut gledanja. Kamera od osam piksela sa stražnje strane s autofokusom i po potrebi potpomognuta s bljeskalicom izrađuje više nego solidne fotografije i video. Jedina zamjerka ide smjeru memorije.  Samo 4GB natjerat će vas da odmah prilikom kupnje učinite i dadatni trošak i nabavite si bolju karticu. No, tu je ujedno i kraj minusima.

Završna obrada i estetski dojam također zaslužuju plus. Zapravo ako u obzir uzmemo cijenu od 1499 kuna uopće ne sumnjamo kako će vam [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/07/prestigio-multiphone-pap4322duo.jpg#”]pogled[/lightbox] na vaš Prestigio Multiphone svaki put izmamiti smješak na lice.

More from Claudio Kramaric

Kriza je ‘dobra’

Hoćemo li im dati da se zabavljaju sami pa kukati...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *