Salomon CityTrail: Sljedeće druženje je u Maksimiru i evo zašto ga ne bi trebali propustiti

Salomon CItyTrail trčanje Zagreb prijave i reportaža
Salomon CItyTrail trčanje Zagreb prijave i reportaža

Nemate tenisice? Dat će vam ih! Ne znate koje? Znaju oni! Trebate savjet? Dat će vam ga. Prebrzi? Ima i spora grupa… Ukratko, nema izgovora da se ne pojavite

U životu nisam tako brzo pretrčao gotovo sedam kilometara. Stvarno! Ne govorim o vremenu koje je pokazivao moj sat. Govorim o onoj brzini u kojoj vrijeme prolazi brže no inače. #Onokad kad je kraj, a dobro je i vi bi još.

E, upravo tako prošao je moj prvi ovogodišnji CityTrail – gradska trkačka pustolovina u organizaciji Salomona i uz dvojicu vrhunskih trenera iz kluba RUN.HR – Martina Crnjakovića i Darka Heraka.

Možda ste pročitali pa znate što je CityTrail ali ako ne, evo ga. Riječ je Salomonovoj akciji, trčanju gradskim ulicama, parkovima, stazicama i puteljcima. Kroz dvorišta, uz i niz stepeništa… Smjer se često mijenja, a konstanta je jedino krajnji cilj ili ‘međustanice’.

Ako vam se sviđa to što čitate, slobodno se predbilježite za idući susret u utorak 19. svibnja (i tako svakog utorka sve do 9. lipnja) u 18 sati. [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2015/05/s12-e1431470992305.jpg#”]Mjesto sastanka je kod caffea Zeus[/lightbox] u parku Bartola Kašića (onaj na kraju Martićeve ulice, lijevo je plac!) i trčat će se parkom/šumom Maksimir (Povjetarac maksimirskih jezera puni je naziv).

Pogledajte sve Salomon City Trail treninge i predbilježite se već sad!

Kako se pravilno trči?

Trčanje na ovaj način dobro će poslužiti kao promjena rutine ili sjajan booster za treninge u ostatku tjedna. Treneri će vam pomoći stručnim savjetom i vrlo  moguće da ćete zahvaljujući samo jednom njihovom rečenicom popraviti tehniku. Besplatno je, a ako imate sreće na kraju treninga možete osvojiti i poneki goodie.

Rekli ste koji broj?
Rekli ste koji broj?

Prvi najčešći izgovor poput: ‘Nemam tenisice za trčanje‘ u ovom slučaju padaju u vodu jer se ekipa iz Salomona pobrinula da svak isproba najnovije modele po želji. Čak ne morate znati broj niti namjenu – pomoći će vam i suziti izbor, a ako treba pokazati koja je lijeva, a koja desna xo-xo.

Salomon CItyTrail trčanje Zagreb prijave i reportaža
Svoju obuću ostavite u kutiji i isprobavate do mile volje.

Ja sam za prvo ovogodišnje CityTrail druženje odlučio svoje žute scream tenisice zamijeniti ovim X-Wind PRO modelom:

s4
Ovogodišnji model CityTrail tenisice X-Wind PRO

Sedam kilometara u posve novim tenisicama prošlo je bez problema. Reći ću samo da su vrlo stabilne i kao da ste na amortizerima. Za više možda nabacim koji test ali ovako – udobne i sigurne. Idemo dalje.

Što možete očekivati od CityTraila?

Drugi najčešći izgovor poput: ‘Ja sam prespor(a)’, također možete zaboraviti jer dva trenera znače i dvije grupe. Sporija grupa uistinu trči umjerenim tempom i ako imate barem malo kondicije – super! Brža grupa osim bržeg tempa odradi i nekoliko stotina metara dulju rutu. Kada smo već kod rute, sve ulice je teško pobrojati ali ovako je to otprilike izgledalo:

Kvaternikov trg – Branimirova (Hrvojevom kod Kuušića) – Hotel Sheraton – Tomislavov trg – Mažuranac – Zrinjevac  i nazad do Kvatrića (ne istim putem)

Na ovoj ruti stali smo u dva navrata. Na Tomislavovu i Marulićevu trgu na kojima smo radili vježbe istezanja i koordinacije.

Nakon sat vremena vratili smo se nazad, treneri su davali [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2015/05/s3.jpg#”]izjave[/lightbox], sretnici (nismo među njima) su na kvizu osvojili cool nagrade (bidone za vodu i slično) ali ni mi ostali nismo prošli lišo – bon s popustom od 20% na svu Salomon opremu dobro će doći. Hvala tenisice.hr i vidimo se idućeg utorka.

[divider]COOL SAVJET[/divider]

Ne propuštajte CityTrail sastanke i čuvajte kupone za kraj. Čujemo da je u pitanju tombola s vrijednim nagradama! Vidimo se.

More from Claudio Kramaric

Kompanija zakupila čitavu duplericu kako bi odgovorila na pismo jedne žene!

Kompanija J. Crew na cool je način dala do znanja...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *