Salomon naprtnjača za vodu SKIN S-LAB 5

L37162300_S-LAB_ADV_SKIN3_5SET_aluminium_black_Unisex
L37162300_S-LAB_ADV_SKIN3_5SET_aluminium_black_Unisex

Svak tko trči zna (ili će saznati) koliko je tijekom treninga ili utrke važno piti dovoljno tekućine, pitanje je kamo s vodurinom jer sa svakim novim kilometrom sitnice koje nosite postaju sve teže i teže…

Možete, naravno, pribjeći taktici osvajanja lokalnih kafića ili ‘[lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2015/06/zeljezni-martin-Cvjetni-trg.jpg#”]Željeznih Martina[/lightbox]’ na određenoj trkačkoj ruti. I to je cool ali treba biti praktičan i priznati da nije zgodno improvizirati u krug.

Naime što, treninzi s vremenom postaju sve ozbiljniji pa bi s vremena na vrijeme mogli razmisliti o tome da se počastite komadom opreme koji će trajati. Jedan od takvih ‘detalja’ koje toplo preporučamo jest ova specijalna naprtnjača za vodu (za one koji vole gemišt: naprtnjača ima dva odvojena spremnika…)

Advanced skin S-LAB 5 je specijalizirana naprtnjača koja dolazi iz Salomonove specijalizirane natjecateljske linije S-LAB. Radi se o prvoj trkačkoj naprtnjači s potpunim pristajanjem, jer se doslovno “priljepi” za tijelo i garantira udobnost dok trčite.

Višenamjenski upotrebljiva naprtnjača omogućava lakše savladavanje dužih udaljenosti, a istovremneo je idealna za sve koji se često bave raznim sportskih aktivnostima u prirodi.

ADVANCED SKIN S-LAB 5 nije samo naprtnjača, već kompletan sustav koji omogućava nošenje vode u mjehu, s dodatnim integriranim džepovima na prednjem dijelu naramenica, u koje možete staviti dodatne bočice.

U donjem dijelu ima dva vanjska džepa sa smičkom, u koje možete spremiti najnužnije sportske dodatke za bezbrižno trčanje ili avanturu u prirodi. Svi dijelovi izrađeni su od iznimno prozračnih i mekanih materijala, koji ne nadražuju kožu i dobro se prilagođavaju tijelu.

ZANIMAT ĆE VAS: Polumaraton: 10 razloga zašto odabrati baš ovu utrku

Zbog svog posebnog oblika cijelo vrijeme ostaje na mjestu i daje vam osjećaj da nosite majicu, a ne naprtnjaču, dok istovremeno spriječava poskakivanje zbog čega je naprtnjača još upotrebljivija. Usprkos svim specifičnim karakteristikama kod naprtnjače najviše oduševljava niska težina i mekoća materijala. U ponudi je i ADVANCED SKIN S-LAB 12, koji većom zapreminom nudi još veću svestranost. Saznajte više:

www.salomon.com/cr


Salomon logo

 

Vezane teme:

Pogledajte u miru (VIDEO): Osam faza maratona!

More from CoolKlub

Obitelj nožićem spasila kita, pogledajte kako im je zahvalio! (VIDEO)

Pogledajte ovaj cool video spašavanja i trenutke zahvale prekrasne životinje!
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *