Salomon naprtnjača za vodu SKIN S-LAB 5

L37162300_S-LAB_ADV_SKIN3_5SET_aluminium_black_Unisex
L37162300_S-LAB_ADV_SKIN3_5SET_aluminium_black_Unisex

Svak tko trči zna (ili će saznati) koliko je tijekom treninga ili utrke važno piti dovoljno tekućine, pitanje je kamo s vodurinom jer sa svakim novim kilometrom sitnice koje nosite postaju sve teže i teže…

Možete, naravno, pribjeći taktici osvajanja lokalnih kafića ili ‘[lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2015/06/zeljezni-martin-Cvjetni-trg.jpg#”]Željeznih Martina[/lightbox]’ na određenoj trkačkoj ruti. I to je cool ali treba biti praktičan i priznati da nije zgodno improvizirati u krug.

Naime što, treninzi s vremenom postaju sve ozbiljniji pa bi s vremena na vrijeme mogli razmisliti o tome da se počastite komadom opreme koji će trajati. Jedan od takvih ‘detalja’ koje toplo preporučamo jest ova specijalna naprtnjača za vodu (za one koji vole gemišt: naprtnjača ima dva odvojena spremnika…)

Advanced skin S-LAB 5 je specijalizirana naprtnjača koja dolazi iz Salomonove specijalizirane natjecateljske linije S-LAB. Radi se o prvoj trkačkoj naprtnjači s potpunim pristajanjem, jer se doslovno “priljepi” za tijelo i garantira udobnost dok trčite.

Višenamjenski upotrebljiva naprtnjača omogućava lakše savladavanje dužih udaljenosti, a istovremneo je idealna za sve koji se često bave raznim sportskih aktivnostima u prirodi.

ADVANCED SKIN S-LAB 5 nije samo naprtnjača, već kompletan sustav koji omogućava nošenje vode u mjehu, s dodatnim integriranim džepovima na prednjem dijelu naramenica, u koje možete staviti dodatne bočice.

U donjem dijelu ima dva vanjska džepa sa smičkom, u koje možete spremiti najnužnije sportske dodatke za bezbrižno trčanje ili avanturu u prirodi. Svi dijelovi izrađeni su od iznimno prozračnih i mekanih materijala, koji ne nadražuju kožu i dobro se prilagođavaju tijelu.

ZANIMAT ĆE VAS: Polumaraton: 10 razloga zašto odabrati baš ovu utrku

Zbog svog posebnog oblika cijelo vrijeme ostaje na mjestu i daje vam osjećaj da nosite majicu, a ne naprtnjaču, dok istovremeno spriječava poskakivanje zbog čega je naprtnjača još upotrebljivija. Usprkos svim specifičnim karakteristikama kod naprtnjače najviše oduševljava niska težina i mekoća materijala. U ponudi je i ADVANCED SKIN S-LAB 12, koji većom zapreminom nudi još veću svestranost. Saznajte više:

www.salomon.com/cr


Salomon logo

 

Vezane teme:

Pogledajte u miru (VIDEO): Osam faza maratona!

More from CoolKlub

Dobili ste ponudu za posao, evo pitanja koja bi trebali postaviti prije nego ga prihvatite

Ovaj post zapravo je nastavak na jednu mail konverzaciju i,...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *