Salomon: Tenisice za klince koje se ne moraju vezati

Salomon tenisice za djecu gleznjace aktivnosti
Salomon tenisice za djecu gleznjace aktivnosti Salomon Usage until 03/2016

Ako tražite obuću za klince stanite i pogledajte ovo. Vodootporne, ne ostavljaju tragove po kući, ‘dišu’…. Dajemo vam šest razloga za kupovinu dječje obuće i tenisica branda Salomon

Najbolje tenisice za vašu djecu su one koje… Ma znate već. Otprilike one koje nosite i vi. Ili bi trebali. Čvrste, zdrave i udobne. Naime, mala stopala kopije su velikih ali anatomski nisu razvijena i upravo zato nije svejedno kakve tenisice ili obuću nosi vaše dijete bez obzira na godine.

Umornim stopalima treba odati počast dobrim, kvalitetnim i udobnim cipelama. U našem slučaju, a pogotovo kada su u pitanju sportske i, općenito, outdoor aktivnosti (što je vrlo često) naš odabir je Salomon. Među ostalim i zato jer kada pomladak trčkara po stanu ova obuća ima potplat koji ne ostavlja tragove. He-he!

Salomon tenisice za djecu aktivnosti i gleznjace
Non marking CONTAGRIP potplat osim za sigurnost brine i da ne ostavlja tragove na unutarnjim površinama

Prije nego predstavimo novu liniju obuće za klince dopustite nam da je Salomon prvi prepoznao vrijednost naših stranica te nam itekako pomogao prilikom naših priprema i treninga za napad na prvi polumaraton. Osim toga, već nas dvije godine za redom prate i gledaju kako rastemo. I zašto da onda ne pohvalimo i najavimo njihovu liniju tenisica za djecu kada i naš klinac nosi iste?

E pa evo šest razloga za kupovinu salomonovih tenisica za vaše dijete:

1) Salomon dječju obuću dijeli u tri segmenta: treking, trkačka i zimska obuća.

2) Fokus je na dinamičnoj amortizaciji koja apsorbira udarce u doticaju s tvrđim, asfaltnim podlogama.

3) Modeli obuće dolaze u dvije verzije: sa ili bez CLIMASHIELD™ membrane koja omogućava optimalan odnos između vodootpornosti i prozračnosti, tako da dječja stopala ostaju suha bez obzira na vremenske uvjete.

4) Dječja obuća Salomon izrađena je od posve jednakih materijala kao i modeli za odrasle, samo je prilagođena još nerazvijenom dječjem stopalu. Tako postižemo savršeno prianjanje, vrlo nisku težinu i prije svega poznatu Salomonovu udobnost i kod dječje obuće.

5) Jedna od široko korištenih tehnologija koja je prenesena na dječju obuću su jednostavne vezice QUICKLACE koje nije potrebno vezati i čime su djeca oduševljena. Cic-cak sustav Sensifit™ na vanjskom dijelu tenisice brine za savršen obuhvat stopala, jer drži dječje stopalo na pravom mjestu cijelo vrijeme trajanja aktivnosti.

Salomon tenisice za djecu aktivnosti i gleznjace
Salomon tenisice za djecu aktivnosti i gleznjace

 

6) NON MARKING CONTAGRIP™ potplat brine za sigurnost i prianjanje na svim vrstama podloga i ne ostavlja tragove na unutarnjim površinama

Salomon dječja obuća tako udružuje stabilnost, zaštitu, udobnost, nisku težinu i prozračne materijale koji omogućavaju korištenje u svim multi sportskim aktivnostima i u prirodi.

Vezana tema:

Novi SALOMON S-LAB: Tenisice koje vam daju krila

More from CoolKlub

Zaklela se da će 100 dana zaredom posjećivati teretanu. Evo što se dogodilo (VIDEO)

Nakon ovoga ne treba vam veća motivacija da se pokrenete...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *