Službeni trailer za film Godzilla od kojeg ćete protrnuti! (VIDEO)

godzilla naslovna film
godzilla naslovna film

Prvi službeni trailer za film Godzilla uistinu će vas prikovati za stolicu i očekivat ćete još!

Brrrrrr savjetujemo vam da preskočite ovaj kurtoazni najavni tekst i pogledate kratki filmić, možda poželite kampirati pred kinom!

OK, nakampirat ćete se (do sredine svibnja). Ali, čini nam se da nam u kino stiže uistinu ludo dobar cool film prekrcan akcijom i specijalnim efektima koji izgledaju neviđeno. Da, dobro ste pročitali! Godzilla je ponovo među nama. Slavni japanski horror iz 1954. dobio je još jednu inačicu. Bryan Cranston iz popularne serije Breaking Bad u ulozi je znanstvenika Joea Brodya, a Elizabeth Olsen mu je filmska ‘snaha’.

Namjerno smo izostavili napisati glavne uloge jer ona prava ipak pripada mitskom čudovištu koje New York [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/02/godzilla.png#”]natenane pretvara u prah i pepeo[/lightbox] i pritom izgleda jako dobro. Godzilla je, možda ste pogodili, tamo negdje sredinom prošlog stoljeća dobila po repu nuklearnim oružjem koje tu neman nije ubilo već upravo suprotno. I sada je: Payback time…

Slobodno nas optužite za lako štivo ali ne možemo si pomoći! Nova Godzilla u kina stiže sredinom svibnja i prvi cilj koji treba preskočiti jest zarada posljednjeg prethodnika, Godzille iz 1998. koja je zaradila izvrsnih 379 millijuna američkih dolara ali su je kritičari dočekali na nož.

Uostalom, sorry na toliko teksta, pogledajte trailer pa da vas čujemo!

 

Tags from the story
, ,
More from @B_arrow

#BandGate uzima maha, Apple što si učinio?

Je, kućište je moglo biti i čvršće. No, što ste...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *