Terme Olimia imaju cool akciju za osvježenje!

Terme Olimia_King Cobra
Terme Olimia_King Cobra

Baš kad smo se premišljali kamo u bijeg od ZG vrućine, javila nam se dobra vila iz Termi Olimia i pozvala nas na vikend u najbolji wellness centar Slovenije

‘Rashladit ćemo se i opustiti’, šapnula nam je, ‘na vodenim površinama veličine omanjeg jezera’, a ako nam se svidi možemo se opustiti na gejzirima, whirpoolu, masažama, saunama i u fitnessu  wellness centra Orhidelia.

Sve što trebamo, dodala je: ‘Napisati riječ dvije o Terme Olimia toplicama’.

Ništa lakše!

Riječ dvije…

Šalimo se.

Naime, ako ste poput nas i volite da vam guza vidi puta kad god je to moguće, Terme Olimia sasvim su cool izbor. Putuje se kratko i slatko. Prelazite i granicu pa imate osjećaj da ste otišli puno dalje, a zapravo ste jedva prešli kućni prag. Nemojmo zaboraviti ni planiranje vikenda što, prema nekim istraživanjima, isto tako povećava osjećaj sreće #cool!

Terme Olimia nalaze se u selu Podčetrtek u Sloveniji – sat vremena vožnje automobilom od Zagreba i osim po termama poznato je po Čokoladnici  ali i jako, jako finim vinima. Nije ni čudno jer se ovo brdovito područje smatra jednim od ekološki najvrednijih i najčišćih dijelova u Sloveniji.

Vruće? Terme Olimia Aqualuna
Vruće? Terme Olimia Aqualuna   Foto: Terme Olimia

 

Termalno lječilište Terme Olimia, poznatije kao raj za hedoniste i ljubitelje wellnessa. Termalne vode koje karakteriziraju ove terme otkrivene su i korištene još u 17. stoljeću. Kupanje i ispijanje izvorne termalne vode Terma Olimia ima blagotvorne učinke na zdravlje i vitalnost.

Kako bi doživljaj u Termama Olimia bio potpun posebna briga posvećuje se gastronomiji. Hrana je izvor vitalnosti, ona je temelj svijesti o zdravom životu. Zdrava hrana je nezaobilazna stavka u brizi za psihičko i fizičko stanje pojedinca, smatraju u Termama Olimia.

Ako niste od volje za kupanjem te vam je nakon godišnjeg odmora vode preko glave, možete krenuti u vožnju biciklom po brdskim stazama ili opuštajuću šetnju u hladovini stoljetnih šuma.

[divider]AKCIJA! Plati za tri , spavaj pet noći! [/divider]

Do 13. rujna 2015. Terme Olimia i Terme Tuhelj osmislile su posebnu obiteljsku ponudu u sklopu koje gosti Terme Tuhelja postaju i gosti Terme Olimia. Naime, svatko tko provede 3 noći u Termama Tuhelj u Hrvatskoj za poklon dobiva još 2 noći u Termama Olimia u Sloveniji. Dvoje djece do 12 godina starosti ljeto u termama provode gratis!

More from CoolKlub

HOAX tjedna: Mediji u Sjevernoj Koreji gledateljima govore da je njihova momčad u finalu SP-a

Lažnjak jasna stvar, poznavatelji prilika (i jezika) tvrde da je...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *