Testirajte se: Da li ste u 98% ‘ispravnih’ ili 2% ‘uvrnutih’?

matematicki test

NIsmo baš od testova (još od škole) ali s vremena na vrijeme vrijedi pokušati. Pogotovo ako je fascinantan i nevjerojatan kao ovaj koji će vas ostaviti u čudu i probat ćete ponovo…

Ovo je vrlo jednostavan matematički test stoji u uvodu teksta kojeg smo pronašli na stranici Viralnova. Dakle, test koji će vas vjerojatno šokirati pa ćete provesti minutu ili dvije pitajući se kako je ovo moguće. Izgleda da je riječ o jednoj od onih cool stvari koje nitko ne može objasniti ali se događaju i fasciniraju nas.

Nije nuklearna fizika i ne izgleda kao hokus-pokus. Baš zato nam je iznad glave ostavio veliki upitnik. Ne treba vam olovka niti računalo. Udahnite i pratite uputstva na fotografiji!

Tri, dva, jedan: Krenite!

matematicki test
Izvor: Viralnova.com

 

Da li ste u većini koja je pomislila na ‘crveni čekić’? Točnije njih 98 posto? Nama je ispalo ‘plavi čekić’ što nas svrstava u onaj drugi manjinski skup (uvrnuti?!) ekipe koja je pomislila na nešto drugo. Opet, odakle ‘čekić’ i odakle ‘plavi’ ili ‘crveni’ – stvarno nam nije jasno. Isprobajte ovo u uredu, prijateljima ili članovima obitelji, jako je zabavno i cool!

 

Tags from the story
More from CoolKlub

Pronašli smo japanke za zdrav odraz i hod

Pedantni Britanci izračunali su da im nošenje japanki (točnije ozljede...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *