U New Yorku se otvara pop-up replika caffea Central Perk iz serije ‘Prijatelji’

prijatelji central perk pop-up coffie trgovina
prijatelji central perk pop-up coffie trgovina

Sjećate se narandžastog kauča iz serije Prijatelji? Sjećate se Gunthera, fenomenalnog bariste? Sigurno znate i da se kafić zvao Central Perk…

E, pa u povodu 20 obljetnice od prvog prikazivanja serije ‘Prijatelji’, Warner Bros i brand za kavu Eight O’Clock, brojnim će obožavateljima prirediti nezaboravnih mjesec dana. Riječ je o pop-up caffeu (u kojem je konobarila Rachel), a koji svoja vrata otvara od 17. rujna do 18. listopada na adresi 188 Lafayette, Soho/NY, u kojemu će se kava dijeliti besplatno!

Kafić će biti opremljen baš kao u seriji, a na omiljenom kauču posjetitelji će moći napraviti selfie, čuti kako u originalu zvuči hit serije Smelly Cat ili upoznati nezaobilaznog baristu Ginthera.

Besplatna kava s prijateljima, ima li što bolje?

P.S.: Dok su gledatelji bili zaluđeni interijerom stana na Manhattnu, serija se zapravo snimala u puno skromnijem i jeftinijem studiju u Burbanku – daleko od adrese u posh Sohou u kojem se sada otvara ovaj pop-up. Naime, malo smo ‘guglali’ i na istoj adresi pronašli oglas za najam prostora od 100 metara četvornih. Najam? Prava sitnica – 220.000 američkih dolara (1,1 milijun kuna) na godinu. Pa ti budi [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/09/Gunther.jpg#”]Gunther[/lightbox].

 

Prijatelji Central perk pop up store
Serija ‘Prijatelji’ prvi je put prikazana 22. rujna 1994. i do danas je jedna od najpopularnijih serija svih vremena

 

More from CoolKlub

Salomon SENSE, nove tenisice za trčanje za sve terene

Trčite? Čini nam se da ovo danas znači kao da...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *