U tijeku je ‘Tjedan restorana’ nemojte ga propustiti!

tjedan restorana 3
tjedan restorana 3

Ovaj, vrlo fini, tjedan u godini može vas naučiti nešto novo i otvoriti vam neke nove gastro granice, svakako savjetujemo da isprobate nešto što nikada ne bi!

UPDATE: 16. ožujka 2014. tjedan je završen!

U jednom dijelu knjige Pozitivan životni naboj, autor Brandon Burchard poziva da u jeku priprema kojima namjeravate ojačati svoj životni naboj, napravite listu stvari koje počinjete raditi odmah. Jedna od stvari na toj TO DO listi jest i odlazak na neko novo mjesto. Moguće i u novi restoran. Bitno je, tvrdi Burchard, iznenaditi se nečim pozitivnim.

Zašto se onda ne iznenaditi tamo gdje je svima milo! I imate super cool priliku jer Tjedan restorana upravo traje još nekoliko dana i završava u nedjelju, 16. ožujka 2014.

CoolKlub ne propušta tjedan restorana. Taj, nema sumnje, vrlo fini tjedan u godini može vas naučiti nešto novo. Pisali smo već ali nije zgorega utvrditi gradivo i dati par naputaka zašto ne propustiti tjedan restorana:

• Prvo, ovo je prilika da posjetite neki od restorana koje inače možda i ne bi. Pravi trenutak da probate nešto novo i otkačeno
• Drugo, ako postoji tjedan u kojem restorani ne štede to je ovaj! Ograničeni su, ali itekako se trude ponuditi što više!
• Treće i najvažnije: družit ćete se. O da! Obitelj, prijatelji, svi na okupu (bez mobitela, nadamo se!) za jednim stolom. Dobar ugođaj je zajamčen.

Cool podatak je da u ovoj igri sudjeluje ekipa koja cijeni svoj posao i na taj način pokazuje da želi biti uz svoje goste. Možete sve to shvatiti i kao svojevrsnu reviju restorana, jer ograničenja nema, u igri su svi: od mesnih do vegetarijanskih, vrlo posh do onih u svim kutevima grada. Za sve nas, to je win-win situacija!

Cool preporuka za Tjedan restorana: Svakako isprobajte nešto novo!

Na kraju, ostat ćete ugodno iznenađeni i nakon što platite račun. Stotinjak kuna za tri slijeda i (ponegdje) čašu vina uistinu je dobro odmjerena i fair cijena. COOL moment je zajamčen!

Pogledajte kompletnu listu restorana u ‘Tjednu restorana’

More from Claudio Kramaric

Tvitaj malo, tvitaj dobro. LEKCIJA BRANDOVIMA KOJI SU KORISTILI 11. RUJNA…

Tip očitao lekciju brandovima koji su 11. rujna koristili za...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *