Uskoro počinje Tjedan restorana, najfiniji tjedan u Zagrebu!

tjedan restorana zg
tjedan restorana zg

Pažnja, pažnja: Tjedan počinje 4. listopada ali svoje mjesto trebali bi rezervirati tjedan dana unaprijed pa krenite u akciju!


Za desetak dana počinje ‘Tjedan restorana’, točnije od petka 4. do nedjelje 13. listopada! Omiljeni je to tjedan kojem se veselimo još od ožujka.

UPDATE: Tjedan restorana 2014.

Čemu se, dakle, treba nadati u tom najfinijem tjednu u godini? Evo nekoliko razloga za posjet Tjednu restorana:

  • Prvo, ostat će fini okus u ustima i nakon što platite račun. Stotinjak kuna za tri slijeda i (ponegdje) čašu vina uistinu je dobro odmjerena i fair cijena.
  • Drugo, ovo je prilika da posjetite neki od restorana koje inače možda i ne bi. Pravi trenutak da probate nešto novo i otkačeno jer sam događaj kompletnu gradsku gastro scenu podiže na jedan viši nivo.
  • Treće, ako postoji tjedan u kojem restorani ne štede to je ovaj! Ograničeni su, ali itekako se trude ponuditi što više!
  • Četvrto i najvažnije: družit ćete se. O da! Obitelj, prijatelji, svi na okupu (bez mobitela, nadamo se!) za jednim stolom. Dobar ugođaj je zajamčen.

U igri su manje više svi koji cijene svoj posao. Ovo je i svojevrsna revija restorana, a cijeli je grad catwalk na kojem će chefovi prezentirati [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/09/tjedan-restorana-kreacije-chefova.jpg#”]svoje kreacije[/lightbox] i, kolikogod ograničeni, itekako će gledati kako nadmašiti svog konkurenta. Za sve nas, to je win-win situacija.

tjedan restorana 2
Cool preporuka za Tjedan restorana: Svakako isprobajte nešto novo!

Svi restorani: riblji, mesni, predstavnici lokalne i globalne kuhinje gledaju kako da Vam se u te dane urežu u pamćenje. Ukratko, ima opcija za svakoga, ribe, mesnih specijaliteta, vegetarijanskih menija…

Važno upozorenje glasi, tjedan počinje 4. listopada no rezervacije kreću i do tjedan dana unaprijed stoga, pomalo planirajte već sada. Imate vremena i guštajte. COOL moment je zajamčen!

Pogledajte popis restorana u Zagrebu i Hrvatskoj koji sudjeluju u Tjednu restorana

 

 

More from Claudio Kramaric

Objavjujemo priču iz još neobjavljene zbirke ’37’ Ive Ušćumlić Gretić

Autorica cool romana ‘Duhovi’ radi na projektu ‘Čovjekdan’ koji uz...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *