Nova stranica na kojoj možete uspoređivati automobile iz snova

Lamborghini

U birtiji ste i imate u sebi promila k’o Grdović na nekoj [lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/05/Grdovic.jpg”]svadbi[/lightbox]. Frend se već treći put obraća sam sebi u ogledalu i naručuje butelju.


Ljepši spol napustio vas je prije nekoliko sati. Vas je stislo i taman krećete put WC-a kad majstor izvali: Bugati Veyron je kanta… I tu krene.

Džabe vam ajfon jer taman dok pronađete ‘kantu’, kompa već hvali Pagani Huayru. Taman dok ste pronašli ubrzanje za Reventon on spominje Koenisegg i tako dalje i tako bliže. Čiji je auto bolji, brži, skuplji? Nemate pojma jer ne stignete provjeriti sve podatke. Nema pobjednika, al runda je na vas.

Kako ova i sva slična prepucavanja ne bi ostala u zraku pametni su se prisjetili i stvorili stranicu www.twinrev.com Zapamtite adresu i odmah je bookmarkirajte.

[lightbox link=”http://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/05/capture-20130526-004104.jpg#”]Stranica je nevjerojatno pregledna[/lightbox] i zapravo je poput igrice. Ni manje ni više nego 6000 proizvedenih super automobila sa svim brojkama moguće je usporediti u tren oka. Cijena, ubrzanje, vršna brzina, čiji je veći i slično, sve što možete zamisliti stranica izbaci u milisekundi.

Zapravo se čudimo kako to nikome dosad (pa ni nama?!?) nije palo na pamet.

Tvorci je nazivaju ‘Virtualnim testiranjem automobila iz snova’ i vjerujte nam, baš je COOL i zarazno. Za zagrijavanje, pogledajte kako izgleda virtualna usporedba Lamborghini Gallarda s Ferrarijem 360 Modena.

Svakako nam javljajte svoje uspjehe iz auto-okršaja s prijateljima. Nego, jer netko vidio Grdovića u zadnje vrijeme?

 

More from Claudio Kramaric

Dvije uspješne poduzetničke priče. Što bi rekli da vam netko pokloni bojanku za odrasle?

Dvije različite priče govore nam da kriza zapravo može biti...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *