Atomic za vas organizira besplatan test skija na Sljemenu

Atomic test skija Sljeme novi model skijanje (3)
Atomic test skija Sljeme novi model skijanje (3)

Na testiranju će se naći velik izbor skija, stručnjaci će odgovarati na pitanja a potpunim amaterima pomoći će savjeti bivših skijaša profesionalaca

Nakon Salomona i Atomic je objavio termine besplatnog testiranja novih modela skija nakon kojih bi se lakše mogli odlučiti koje skije kupiti. Testovi će se održati na Sljemenu u nedjelju 31. siječnja i u subotu 6. veljače. Na testiranju će se naći velik izbor skija, stručnjaci će odgovarati na pitanja, a potpunim amaterima pomoći će savjeti bivših skijaša profesionalaca.

Atomic test skija Sljeme novi model skijanje (5)Novi modeli Atomic skija

Skije serije Nomad: Skije Atomic Nomad nude odlične vozne karakteristike na svim terenima i vrstama podloge. Zahvaljujući tehnologiji ARC omogućavaju bezbrižno i jednostavno skijanje, a pri tom zadržavaju iznimno prianjanje rubnika i stabilnost skija.

Skije iz serije Redster: Serija Redster je namijenjena svim skijašima koji žele iznimno odzivne skije sa savršenim prianjanjem rubnika i odličnom vodljivosti pri visokim brzinama.

Atomic je ove sezone veleslalomskim i slalomskim skijama dodao i verziju koja kombinira karakteristike obiju inačica – Redster XT. Skije Redster XT odlične su za dinamične, kratke zavoje, a  istovremeno daju odličnu stabilnost u dugim zavojima. Skije dolaze u tri različite tvrdoće i time zadovoljavaju potrebe svih skijaša.

Ženske skije: Ženskoj kolekciji skija za uređena skijališta dodana je ženska verzija skija Redster XT, koja će oduševiti vrhunske rekreativne skijašice. Zadržane su revolucionarne tehnologije ARC i Bend-x, koje daju odlično prianjanje i lagano savijanje skija i redizajnirali seriju skija All Mountain. Skijanje s novim modelima skija bit će još jednostavnije, prianjanje bolje, a kontrola savršena.

Ako vas zanima više, posjetite nas na ATOMIC TESTU SKIJA.

More from CoolKlub

LG je od majki zatražio ispovijesti. MAME su pristale…

Priličan broj stručnjaka u marketingu reći će vam da kampanja koja uključuje...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.