Posjetili smo Jazz & Cabaret klub Kontesa, evo kako nam je bilo

Posjetili smo Jazz & Cabaret klub Kontesa

Posjetili smo Jazz & Cabaret klub Kontesa i svakako vam savjetujemo da čim prije posjetite ovo mjesto. Zagreb je dobio kvalitetan klub i program iza kojeg stoji mnogo umjetnika – dođite i podržite ih!

Vjerujem da vam je svima dobro poznat roman F. Scott Fitzgeralda ‘Veliki Gatsby’. Američki pisac napisao je jedan od najpopularnijih romana svih vremena. Čitajući ga, rekao bih da je istinski uživao u tom dobu i stvarno mi ponekad bude žao što se barem na kratko ne mogu teleportirati u 20-te godine prošlog stoljeća i pokazati svoje zavodničko umijeće uz dobar whiskey i jazz.

S ovom idejom posjetio sam Jazz i Cabaret klub Kontesa koji je prije koji mjesec otvoren u Zagrebu na Trgu bana Jelačića. Ne mogu reći da nastavlja tradiciju ZG cabarea jer bi to značilo da je ona bila neprekinuta, ali da istu vraća i da postavlja neke nove standarde – to svakako.

Ulaz u klub djeluje impresivno

Prije showa. Cijene su ugodno iznenađenje

Već na samom ulazu jasno je da vam se sprema nešto o čemu ćete pričati prijateljima. Nakon što ostavite svoje stvari u garderobi, moći ćete se uputiti prema svom unaprijed rezerviranom stolu. Kroz koju minutu pristupa vam vrlo profesionalno i nenametljivo osoblje Kontese koje će vas prema potrebi uputiti u ponudu.

Pronađite svoj stol i ugodno se smjestite jer show uskoro počinje!

Ono što vi sada mislite ja ću napisati: unatoč uglađenom prostoru u samom središtu grada cijene su totalno OK. Pogotovo u odnosu na druge mondene zagrebačke klubove. Cuga dolazi i plaćate na samom kraju večeri kada zatržite račun za broj stola koji ste zauzeli. Laganica.

Moramo priznati da nas je i ovaj dio potpuno oduševio jer smo se mogli potpuno opustiti i uživati u onome što nam Kontesa nudi.

Show traje dva sata, voditlej je legendarni Miro Ungar i očekujte SVE

Legendarni Miro Ungar je vodič kroz dvosatni program

Naravno, uvijek možete pogledati Facebook stranicu Jazz & Cabaret klub Kontesa i uhvatiti aktualni mjesečni ili tjedni program. Međutim, moj je savjet da u Kontesu odete posve neplanirano, ušećete u klub i naručite piće. Mislim da će vam se svidjeti to slatko iščekivanje.

Naravno, obratite pozornost na sam prostor, uživajte u razgovoru i pomno odabranom piću. Pušenje je dozvoljeno samo za šankom što me oduševilo (puritanci i sportski tipovi sorry), za utjehu nepušačima prostor uopće nije zadimljen niti se osjeća dim cigarete.

Cijeli cabaret nastup traje skoro dva sata, a sastoji se od plesnih i pjevačkih točaka, iluzionista, stand up komičara i drugih…

Iza ovog novog kluba stoji golema energija i brojni umjetnici, izvadite najdraže odijelo ili haljinu iz ormara, sredite se i podržite ih. Garantiram fantastičan provod.

Great Gatsby is in town baby!

Written By
More from CoolKlub
DAD BOD tijelo je IN. Što je dad bod?!?
Spas! Gol u posljednjoj sekundi produžetaka! Pripadate li i Vi skupini dad...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.