CityTrail: Koje tenisice odabrati?

x celeate gtx tenisice za city trail
x celeate gtx tenisice za city trail

Obično je najteže ionaku zabavnu i općeprihvaćenu stvar učiniti još zabavnijom, to je srž ideje CityTraila. Mi smo se malo zaigrali i odgovorili na pitanje koje vam tenisice i aplikacija trebaju da postanete cool CityTrailer…

Možda ste primijetili, mi svakako da – pogotovo na posljednjem Zagrebačkom maratonu –  ali Salomon je brand koji se trenutno najviše bavi idejom da vam trčanje učini još zanimljivijim. Nije ni čudo. Salomon, koji je općenito percipiran kao brand specijaliziran za off road trčanje već neko vrijeme ulaže znatne napore kako bi promijenio percepciju trkača širom svijeta te im pokazao kako se odlično snalazi i u gradskim uvjetima trčanja.

Prvo, hajde da malo pojasnimo Salomon i uvedemo vas u priču jer mislim da bi vas moglo zanimati odakle dolazi brand koji poznajemo uglavnom po zimskim sportovima i trčanju po planinama i brdskim stazama.

Kompanija Salomon osnovana je 1947. u francuskim alpama. François Salomon skupa sa suprugom i sinom izgradio je ime i brand kojeg pola stoljeća kasnije kupuje Adidas i tako ostaje sve do 2005., kada pada odluka o prodaji finskoj tvrtki Amer Sports. Čini se da je to bio odličan potez jer upravo od tog razdoblja do danas počinje snažniji razvoj.

Uglavnom, tvrtka Amer Sports podijeljena je prema divizijama i to zimsku i outdoor (Salomon), sportovi s loptom (Wilson) i fitness (Precor USA). Tu su još Suunto (od čijih se satova ne odvaja ni finski premijer), Atomic i Mavic, Bonfante, Nikita i drugi. Fokus je ipak na zimskom i outdoor segmentu u kojem caruje Salomon i od kojega dolazi 60% prihoda (podaci za 2013.).

I sada stižemo do najboljeg. Da bi nešto ionako zabavno učinili još zabavnijim trebate reinvenirati pa su u Salomonu priču zavrtili oko ideje CityTraila, zabavnog planinskog trčanja preseljenog na gradski asfalt.

Što je CityTrail?

Ako ste se zasitili ustaljenog svakodnevnog trčanja te želite nov i zanimljiv trkački izazov krenite u istraživanje vlastitog grada, kvarta, ulica i kutaka. Činjenica jest da kolikogod motivirani bili, uvijek postoji mogućnost da se zasitite jedne te iste staze. Osim toga, radi stjecanja kondicije uopće nije loše promijeniti navike. Pa zašto ih onda ne mijenjati svako malo?

citytrail trcanje aplikacija salomon
CityTrail sučelje

U tom smislu nova Salomon CITYTRAIL™ besplatna trkačka aplikacija mogla bi biti idealan pratitelj tih novih trkačkih avantura. Svakako preporučamo da se registrirate jer vam se time otvaraju neko novi featurei. Staze su kreirali i isprobali najbolji Salomonovi treneri trčanja. U Hrvatskoj to je Andrea Fazlić.

Koje tenisice trebaju za CityTrail?

One koje će se najbolje ponašati na svim podlogama koje možete zamisliti. Ali, ako smo već u ‘Salomon modu’ recimo da je za CityTrail razvijana posebna tenisica odnosno tenisice. Riječ je o prozračnijoj i ljetnoj varijanti Salomon X-Celerate i vodonepropusnoj X-celerate GTX.

Više detalja saznajte na: www.intersport.com.hr/campaign/hr-salomon-elevate-your-run

Pozdrav!

Vezane teme:

SALOMON X-SCREAM, majko mila kakve tenisice!

More from CoolKlub

Skok Felixa Baumgartnera kakav još niste vidjeli

Objavljen novi video: Prekrasno, užasavajuće i inspirativno, samo tako možemo opisati upravo...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.