COOL! Utrka Djeda božićnjaka u Zagrebu za djecu s poplavljenih područja

utrka djeda bozicnjaka Zagreb 2014 najava
utrka djeda bozicnjaka Zagreb 2014 najava

Bez obzira trčali ili ne, dođite i ponesite sobom poneki slatkiš, bonbonijeru ili igračku jer sve se šalje djeci s područja opustošenih poplavama!

Ako kojim slučajem tvrtka u kojoj radite priprema ludi božićni party pa se već palite na kostim veselog djedice u ormaru – imamo super cool vijest! Naime, ove godine svoj ćete kostim moći obući više od jednom i nećete biti nimalo smiješni ako se u njemu točno u podne 21. prosinca pojavite na Jelačić placu.

Krenite prema Manduševcu i vidjet ćete – niste sami. Po svojoj prilici, tamo će već čekati barem 1000 sličnih vama kojima trčanje, zdrav život i humanitarna gesta nisu stran pojam. Još kada u podne čujete pucanj s Gričkog topa krenite trčati u smjeru Ilice, Mesničke prema Gornjem gradu i natrag Radićevom do trga – čekajte da vas zaustave nakon dva kilometra. I to je to!

Da, čak i ako nemate namjeru trčati dobro bi bilo toga dana prošetati do Jelačićeva trga i donijeti poneki slatkiš, bombonijeru ili i igračku jer svi vaši pokloni odlaze djeci u poplavama opustošenim područjima.

Na utrku su pozvani svi, uz napomenu da se odjenu u Djeda Božićnjaka ili barem obuku nešto crveno. Za svu djecu koja budu sudjelovala u utrci osigurali smo crvene kape. Ujedno molimo sve koji će trčati da ponesu sa sobom bar jedan slatkiš kojega ćemo staviti u slatke poklone namijenjene djeci poplavljenih područja za koju se ova utrka i organizira,  ističe organizator Aleksandar Kovačević iz Udruge “Idi za srcem”.

Pobjeda je nebitna, naglasak je na dobroj volji i pomoći mališanima s poplavljenih područja Lijepe naše.

[divider]COOL KLUB U AKCIJI: GDJE KUPITI KOSTIM DJEDA BOŽIĆNJAKA? [/divider]

Kostim ‘Mrazica‘ stvarno je cool kao i cijena 89,90. S muškarcima je malo teže. Classy i na stazi, eh? Pronašli smo jedan stvarno sharp&cool od pliša, pa ako vam cijena od 699,90 kuna nije problem isplati se (možete ga iskoristiti i na nekoj gaži i zaraditi lovu!). Postoji i jeftinija varijanta – bitno je da se trči – kostim ‘Božićnjak‘ platit ćete 99,95 kuna. Kako je bitno da za ovu priliku odjenete nešto crveno proći i ova unisex kapa za samo 49,90 kn.

Sve u svemu izgovor ‘nemam love’ pada u vodu. Vidimo se!

Vezana tema:

Utrka parova – zgrabi bolju polovicu i trči!

 

More from CoolKlub

30 godina filma Footloose, možete li vjerovati? Kevin Bacon još uvijek ima ‘ono nešto’!

Kevin Bacon nakratko je ‘oživio’ Rena McCormacka, svog lika iz...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *