COOL! Utrka Djeda božićnjaka u Zagrebu za djecu s poplavljenih područja

utrka djeda bozicnjaka Zagreb 2014 najava
utrka djeda bozicnjaka Zagreb 2014 najava

Bez obzira trčali ili ne, dođite i ponesite sobom poneki slatkiš, bonbonijeru ili igračku jer sve se šalje djeci s područja opustošenih poplavama!

Ako kojim slučajem tvrtka u kojoj radite priprema ludi božićni party pa se već palite na kostim veselog djedice u ormaru – imamo super cool vijest! Naime, ove godine svoj ćete kostim moći obući više od jednom i nećete biti nimalo smiješni ako se u njemu točno u podne 21. prosinca pojavite na Jelačić placu.

Krenite prema Manduševcu i vidjet ćete – niste sami. Po svojoj prilici, tamo će već čekati barem 1000 sličnih vama kojima trčanje, zdrav život i humanitarna gesta nisu stran pojam. Još kada u podne čujete pucanj s Gričkog topa krenite trčati u smjeru Ilice, Mesničke prema Gornjem gradu i natrag Radićevom do trga – čekajte da vas zaustave nakon dva kilometra. I to je to!

Da, čak i ako nemate namjeru trčati dobro bi bilo toga dana prošetati do Jelačićeva trga i donijeti poneki slatkiš, bombonijeru ili i igračku jer svi vaši pokloni odlaze djeci u poplavama opustošenim područjima.

Na utrku su pozvani svi, uz napomenu da se odjenu u Djeda Božićnjaka ili barem obuku nešto crveno. Za svu djecu koja budu sudjelovala u utrci osigurali smo crvene kape. Ujedno molimo sve koji će trčati da ponesu sa sobom bar jedan slatkiš kojega ćemo staviti u slatke poklone namijenjene djeci poplavljenih područja za koju se ova utrka i organizira,  ističe organizator Aleksandar Kovačević iz Udruge “Idi za srcem”.

Pobjeda je nebitna, naglasak je na dobroj volji i pomoći mališanima s poplavljenih područja Lijepe naše.

[divider]COOL KLUB U AKCIJI: GDJE KUPITI KOSTIM DJEDA BOŽIĆNJAKA? [/divider]

Kostim ‘Mrazica‘ stvarno je cool kao i cijena 89,90. S muškarcima je malo teže. Classy i na stazi, eh? Pronašli smo jedan stvarno sharp&cool od pliša, pa ako vam cijena od 699,90 kuna nije problem isplati se (možete ga iskoristiti i na nekoj gaži i zaraditi lovu!). Postoji i jeftinija varijanta – bitno je da se trči – kostim ‘Božićnjak‘ platit ćete 99,95 kuna. Kako je bitno da za ovu priliku odjenete nešto crveno proći i ova unisex kapa za samo 49,90 kn.

Sve u svemu izgovor ‘nemam love’ pada u vodu. Vidimo se!

Vezana tema:

Utrka parova – zgrabi bolju polovicu i trči!

 

More from CoolKlub

U New Yorku se otvara pop-up replika caffea Central Perk iz serije ‘Prijatelji’

Sjećate se narandžastog kauča iz serije Prijatelji? Sjećate se Gunthera, fenomenalnog bariste?...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.