D_Free će predvidjeti za koliko morate na toalet..

POO PREDICTOR NAJAVLJUJE NUŽDU
POO PREDICTOR NAJAVLJUJE NUŽDU

Isprva su nam na um padale bolesne ideje, a onda smo shvatili da je čitava ideja jako, jako cool. Čitajte zašto!

Naš Velimir nedavno je pisao o tome kako wearablesi (u prijevodu: nosive tehnologije) neće biti na radarima masa sve dok se ne pojavi IT odnosno killer aplikacija koja će promijeniti odnos snaga na tržištu, a onda smo naišli na ovu vijest:

Startup Triple W priprema Indiegogo kampanju za D_Free, wearable koji će biti u mogućnosti upozoriti vas nekoliko minuta prije da ćete uskoro morati na veliku nuždu. Da! Da! Prije kakice, zazvonit će alarm i upozoriti vlasnika da treba potražiti toalet jer da za toliko i toliko minuta slijedi…

Vi sada, dok ovo čitate, možete reći da je priča ili ideja:

1) Idiotizam i da mi nismo normalni

2) Cool

I mi ćemo se apsolutno složiti s vama. Ona je zapravo oboje. Ako govorimo o ‘a’: Da, uvijek će biti nas bedastih, spremnih na šegu slash šalu slash pošalicu.

ALI ako se uozbiljimo ili pogledamo ‘b’: Zamislite samo koliko bi spravica mogla olakšati ekipi po bolnicama, invalidima i potrebitima… da se nađu na pravom mjestu u pravo vrijeme. Nismo baš ‘doma’ u ovome ali benefiti su zapravo nemjerljivi.

Ne smijete se? Zanimljivo zvuči? Uređajčić veličine kutije šibica po imenu D Free nosi se preko trbuha i marketiran je kao medicinski dodatak za osobe sa smanjenim mogućnostima i inim medicinskim stanjima…

Od detalja, to je manje ili više to. Prema najavnom videu, spravica će biti u stanju detektirati ‘aktivnosti tamo dolje’, a aplikacija će slati poruke s informacijom koliko vam je vremena preostalo do, oprostite na izrazu, velikog sr..a.

Poštovani korisniče imaš još 9 minuta da pronađeš mjesto na koje i kraljevi idu pješke...
Poštovani korisniče imaš još 9 minuta da pronađeš mjesto na koje i kraljevi idu pješke…

Šećer na kraju! D_Free će biti toliko cool da će pratiti aktivnosti korisnika i učiti o njegovim navikama koje ga, tvrde iz Triple W, više nikada neće dovesti u stresnu situaciju.

Dodatak urednika: Iznimke postoje, nekima umjesto opisanog gadgeta odlično služi i njihov kućni ljubimac koji osjeća što se s gazdom dešava, pogotovo u ‘tom’ segmentu.

CoolKlub kaže: Živi bili pa vidjeli!

https://www.youtube.com/watch?v=vS8-7HpkD6w

Vezane teme:

IMAGOvci u crowdfunding kampanji: Imaju Vitastiq i žele u proizvodnju!

DUOLINGO: Najlakši put za učenje stranog jezika iz kreveta 

Written By
More from CoolKlub
Aronija antioksidans: 10 razloga zašto bi ju trebali početi konzumirati već danas
Aronija antioksidans za svaki dan – poslovica je koju su sredinom prošlog...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.