I to smo vidjeli! Ova serija mogla bi nadmašiti House of Cards

Narcos_2
Narcos_2

Ako vas zanimaju droge, žene i neprocjenjiva ali uistinu neprocjenjiva količina love onda je ovo serija za vas. WOW moment: U seriji koriste autentične audio i video snimke pravog Pabla Emilia Escobara Gavirije

Nedostaju vam serije „Dexter“ i „Breaking Bad“, a svidjela vam se prva sezona „True Detective“? Ukoliko ste čitajući prve rečenice klimnuli glavom, nećete ostati ravnodušni kada se bacite na gledanje nove serije koja se na Netflixu našla prije malo više od mjesec dana. ‘Narcos’ prati turbulentna događanja vezana uz život i poslovanja najpoznatijeg narko bossa na svijetu, kralja kokaina iz Medellín kartela, Pabla Escobara.

Ono što je zanimljivo jest da se u seriji koriste autentične audio i video snimke pravog Pabla Emilia Escobara Gavirije, kao i isječci iz novina te fotografije Robin Hooda siromašnih, kako su ga nazivali što pojačava dramatičnost cijele priče. Nema sumnje, serija je apsolutno vrijedna pozornosti koju je privukla među gledateljima, a mnogi kritičari su stava (neka se [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2015/10/Claire-i-Frank-Underwood.jpg#”]Claire i Frank Underwood[/lightbox] ne prepadnu), da je „Narcos“ već nadmašila Netflixovu najpopularniju seriju „House of Cards“.

Narcos_2
Obiteljski album…

Serija „Narcos“, u režiji José Padilha odvija se u Kolumbiji, a oko sebe je okupila nama relativno nepoznata imena glumaca koja tumače glavne likove. Koliko nosi snažnu poruku zabave govori podatak da je na IMDB stranici zaradila rejting 9.2 što je rangira u sam vrh najbolje ocjenjenih serija (uz već spomenuti „Breaking Bad“ i „Game of Thrones“) koje drže prve dvije pozicije s prosjekom od 9.5.

Ukoliko vam se svidi prva sezona, imajte na umu veselu vijest da je prije svega par dana službeno najavljena i druga sezona.

Cijela ekipa očarala je publiku iznimnim talentom glume, režijom, kadrovima i scenografijom. Serija prosto odiše kvalitetom, a scenarij ni u jednom momentu nije razočarao ljubitelje krimi drama, stoga nećete ni primijetiti kako vam začas proleti 45 minuta koliko traje epizoda. Na sreću, kako je to običaj na Netflixu, cijela sezona izlazi odjednom tako da ju možete u jednom dahu pogledati i donijeti svoj sud.

More from @B_arrow

Bonton: Kako se pravilno pozdraviti s ljudima diljem svijeta?

Na zapadu pod ‘pozdrav’ prolazi skoro pa sve: rukovanje, grljenje i ljubljenje,...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.