Kako funkcionira slobodno tržište?

entrepreneurship is a piece of cake
entrepreneurship is a piece of cake

Da, dobro ste pročitali. Da je poduzetništvo ‘zapravo piece of cake’, odnosno slatko i jednostavno za provesti, raspravljat će ekipa studenata na radionici u sklopu Erasmus plus programa razmjene mladih u Zagrebu. Do 13. prosinca u Funk lounge hostelu u Rendićevoj 21B u Zagrebu u organizaciji Urbane mladeži, mladi iz  Poljske, Makedonije, Bugarske i Hrvatske razmjenjivat će tako mišljenja i stavove o poduzetništvu.

Ako vas zanimaju aktivnosti i planiranja koja se svakodnevno provode u organizacijama ili kompanijama, ako želite znati više o planiranju marketinških kampanja, dogovaraju partnerstva ili odnosima s javnošću svakako zavirite na Facebook stranice urbane mladezi i raspitajte se kako sudjelovati. Radionice traju do 13. prosinca.

Ono što nas najviše zanima jest što će se dogoditi poslije. Naime, kako je približavanje poduzetništva mladima jedan od bitnih ciljeva ovog projekta (kojeg financira EU) kroz navedene radionice sudionici će napraviti planove za 8 startup-ova sa realnim poslovnim aktivnostima i planove kako svoje ideje provesti u stvarnost kada se vrate u svoju zemlju. E, na taj dio smo mislili i ako se po tom pitanju nešto dogodi svakako ćemo s guštom prenijeti novosti.

 

More from CoolKlub

Nestle traži pažnju: Goli konobari posluživali ‘posve prirodnu’ kavu…(VIDEO)

Cool moment: Istraživanje je pokazalo da su Newyorčani ostali ugodno iznenađeni. Ali...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.