Kako funkcionira slobodno tržište?

entrepreneurship is a piece of cake
entrepreneurship is a piece of cake

Da, dobro ste pročitali. Da je poduzetništvo ‘zapravo piece of cake’, odnosno slatko i jednostavno za provesti, raspravljat će ekipa studenata na radionici u sklopu Erasmus plus programa razmjene mladih u Zagrebu. Do 13. prosinca u Funk lounge hostelu u Rendićevoj 21B u Zagrebu u organizaciji Urbane mladeži, mladi iz  Poljske, Makedonije, Bugarske i Hrvatske razmjenjivat će tako mišljenja i stavove o poduzetništvu.

Ako vas zanimaju aktivnosti i planiranja koja se svakodnevno provode u organizacijama ili kompanijama, ako želite znati više o planiranju marketinških kampanja, dogovaraju partnerstva ili odnosima s javnošću svakako zavirite na Facebook stranice urbane mladezi i raspitajte se kako sudjelovati. Radionice traju do 13. prosinca.

Ono što nas najviše zanima jest što će se dogoditi poslije. Naime, kako je približavanje poduzetništva mladima jedan od bitnih ciljeva ovog projekta (kojeg financira EU) kroz navedene radionice sudionici će napraviti planove za 8 startup-ova sa realnim poslovnim aktivnostima i planove kako svoje ideje provesti u stvarnost kada se vrate u svoju zemlju. E, na taj dio smo mislili i ako se po tom pitanju nešto dogodi svakako ćemo s guštom prenijeti novosti.

 

Written By
More from CoolKlub
Ovo je novi automobil Jamesa Bonda – Aston Martin DB 10!
Dovoljno je reći da je automobil predstavljen prije glumaca, a dizajniran je...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.