Martina Kolaček je naj Community Managerica u Hrvatskoj

martina kolaček foto weekend media festival
martina kolaček foto weekend media festival

Nema tu tajni, sve je javno u online svijetu. Prvo – treba voljeti taj posao. Jer strastvenost i predanost poslu ne može se naučiti. Budućnost leži na daljnjoj edukaciji i usavršavanju znanja

Weekend Media festival u Rovinju protekao je bez nas (ne ponovilo se!!!), nije da nismo gledali selfije s mjesta na kojem se očito uživalo, pilo ali i slušalo predavanja vrhunskih stručnjaka. No, umjesto žalopojki evo cool vijest:

Martina Kolaček, djevojka koja je prije nekog vremena završila program obrazovanja Specijalist za internetski marketing osvojila je nagradu SoMo Borac u kategoriji Community Manager godine.

Što je za tu nagradu napravila? Jednostavno (NOT!), na nekoliko je mjeseci zaboravila na svoj život i posve se uživjela u ulogu CM-a na društvenim mrežama za show The Voice i druge projekte. Naravno, rad je to kompletne ekipe agencije 404 u kojoj je Martina Account Manager ali ipak… Evo njene izjave:

‘Nema tu tajni, sve je javno u online svijetu. Prvo – treba voljeti taj posao. Jer strastvenost i predanost poslu ne može se naučiti. Budućnost leži na daljnjoj edukaciji i usavršavanju znanja. Znam da sam već dosadna, ali ovo mi ne smije biti vrhunac. Nekako mi iskrica gori za segmentaciju korisnika i eCommerce… Naravno, content i social će biti i ostati moja „prva ljubav“, a tu se svašta može napraviti, mnoge platforme „osvojiti“.’, rekla je Martina.

Pridružujemo se čestitkama, a ako poželite saznati više svakako pročitajte Martinin intervju.

Vezane teme:

Kako do objave za medije koja će svima biti zanimljiva

Kako prepoznati lošeg community managera?

More from Claudio Kramaric

Da li je dopisivanje (texting) dobro za vašeg školarca?

Ako ujutro na posao putujete tramvajem vidjet ćete samo pognute...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *