Martina Kolaček je naj Community Managerica u Hrvatskoj

martina kolaček foto weekend media festival
martina kolaček foto weekend media festival

Nema tu tajni, sve je javno u online svijetu. Prvo – treba voljeti taj posao. Jer strastvenost i predanost poslu ne može se naučiti. Budućnost leži na daljnjoj edukaciji i usavršavanju znanja

Weekend Media festival u Rovinju protekao je bez nas (ne ponovilo se!!!), nije da nismo gledali selfije s mjesta na kojem se očito uživalo, pilo ali i slušalo predavanja vrhunskih stručnjaka. No, umjesto žalopojki evo cool vijest:

Martina Kolaček, djevojka koja je prije nekog vremena završila program obrazovanja Specijalist za internetski marketing osvojila je nagradu SoMo Borac u kategoriji Community Manager godine.

Što je za tu nagradu napravila? Jednostavno (NOT!), na nekoliko je mjeseci zaboravila na svoj život i posve se uživjela u ulogu CM-a na društvenim mrežama za show The Voice i druge projekte. Naravno, rad je to kompletne ekipe agencije 404 u kojoj je Martina Account Manager ali ipak… Evo njene izjave:

‘Nema tu tajni, sve je javno u online svijetu. Prvo – treba voljeti taj posao. Jer strastvenost i predanost poslu ne može se naučiti. Budućnost leži na daljnjoj edukaciji i usavršavanju znanja. Znam da sam već dosadna, ali ovo mi ne smije biti vrhunac. Nekako mi iskrica gori za segmentaciju korisnika i eCommerce… Naravno, content i social će biti i ostati moja „prva ljubav“, a tu se svašta može napraviti, mnoge platforme „osvojiti“.’, rekla je Martina.

Pridružujemo se čestitkama, a ako poželite saznati više svakako pročitajte Martinin intervju.

Vezane teme:

Kako do objave za medije koja će svima biti zanimljiva

Kako prepoznati lošeg community managera?

More from Claudio Kramaric

Run-n-read: Ova ‘klipsa’ omogućava da čitate i trčite istovremeno

Kako je krenulo, uskoro vam nećemo predlagati liste što slušati...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *