Mi lajki a lot: U Intersport stigle nove Salomon SENSE Escape tenisice

Salomon sense

O čemu je riječ? Svestrana linija trkačkih tenisica bit će vaš savršeni partner u novim avanturama

Cool napomena: Kao i uvijek, red je da vas prije svega obavijestimo da je Salomon sponzor CoolKluba i da je u pitanju PR tekst. Međutim, na ovim stranicama uvijek i zauvijek moći ćete čitati samo o stvarima koje i sami koristimo i mislimo da su cool. Ili tako ili nikako ;) Hvala što ste s nama!

Krenimo redom:

Prvo, ako tražite trkačke tenisice koje su prikladne za trčanje po svim terenima, u ovom tekstu naći ćete odgovor.

Drugo, ako želite poboljšati svoj trkački korak i saznati kako trčite, kliknite na link i saznajte sve što treba o besplatnoj Salomon školi trail trčanja koja počinje 30. rujna 2017.

A sad malo dulji odgovor na prvo pitanje. Ako ste, kao i mi uostalom, među onima koji vole kombinirati trčanje u prirodi s trčanjem po tvrđim terenima onda je cool trenutak da vam otkrijemo kakve vam tenisice za to trebaju. Ne, nismo profesionalci ali svako malou naš inbox sandučić sleti jedno takvo pitanje pa nam je super što sada možemo odgovoriti na njega.

Naime, nova linija trkačkih tenisica u kojima bez problema možete odraditi trening na asfaltu ili Sljemenu ili u kombinaciji, naziva se Salomon SENSE.

Salomon sense

 

Osnovne razlike novog modela skrivaju se u samoj jezgri tenisice koja se sada sastoji od visoko-odzivnog potplata Energy cell+ i ekstremno lagane i izdržljive smjese OPAL. Zajedničko djelovanje oba materijala nazvana je Tehnologija Vibe jer učinkovito amortizira vibracije, smanjuje umor i mogućnosti povreda na dužim trkama o odličnom obuhvatu stopala da i ne govorimo (test ovog modela slijedi uskoro!).

Trkačke tenisice SENSE zadržavaju izdržljivost i stabilnost trail trkačkih tenisica, a istovremeno imaju vrhunsku amortizaciju i iznimno nisku težinu.

Više informacija o novoj liniji SENSE: OVDJE

More from Claudio Kramaric

Top lista špijunskih filmova koju su sastavili pravi špijuni

Ovo je lista bez martinija, lijepih žena i prepametnih protivnika....
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *