Mladi na Trgu bana Jelačića organiziraju cool event, podržite ih

Urbana mladež
Urbana mladež

Zašto prenosimo vijest? Zato jer su se za novac izborili sami iz okvira fondova EU, sami su organizirali događaj i potrudili se oko kontakata. I to je prava vrijednost ovog posla. Dođite i zaplješčite im!

Ako vas zanima akrobatika, plesanje, breakdance, sviranje, pjevanje, repanje, beatbox i sve što ima dobar i pozitivan glazbeni predznak, onda imamo pravu pozivnicu za vas. Naime, u petak, 29. travnja na Trg bana Jelačića okupit će se mladi iz Španjolske, Poljske, Slovenije i Hrvatske koji su proteklih dana zajedničkim snagama pripremali događaj pod nazivom Connection.

O čemu je točno riječ vidjet će te u petak u 16.30 sati na samom Trgu ili, u slučaju lošeg vremena ili nepredvidljivih poteškoća, u Oktogonu u Ilici 5. Zašto Vam sve ovo pričamo? Odnosno zašto prenosimo ovu vijest?

Pa upravo zato jer su projekt u cijelosti organizirali mladi. Novac za projekt osigurali su si iz fondova EU, sami su organizirali događaj (event management) i potrudili se oko kontakata (još prije tri tjedna) i to je prava vrijednost ovog cijelog posla. Trebate info o tome kako se to radi? Kontaktirajte ih! U međuvremenu podržite ovu mladu ekipu koja je, kako se vidi, praktički spremna za ozbiljan posao!

Više o samom projektu pratite na www.urbanamladez.hr

More from CoolKlub

Super Bowl 2015.: Nagledanija i najviralnija reklama, koja je bolja?

Iako se u pravilu reklame za Super Bowl prikazuju tek...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *