Mobilna aplikacija Flou ili kako u minuti saznati mogućnosti treninga u Zagrebu

mobilna aplikacija Flou

U potrazi ste za mjestom, terminom treniranja? Evo aplikacije koja će riješiti ta i mnoga druga pitanja – Flou!

Možda bi i trenirali. Ali nemate pojma ni gdje niti što, a o vremenu za istraživanje opcija i ponude koja bi najbolje odgovarala vašim potrebama da i ne govorimo. Možda imate i klince kojima upravo završava škola i muku mučite što s njima dok ste na poslu. Da skratimo, pokrenuli biste se ali ne znate odakle krenuti…

Sva je sreća da smo nedavno imali prilike upoznati ekipu iz tvrtke Terra Sportiva d.o.o. iz Zagreba koja kroz koji dan namjerava prezentirati svoju mobilnu aplikaciju Flou. Tvorci aplikacije za sebe kažu kako su ‘društvo sportskih entuzijasta s izraženom dozom digitalne svijesti i jakim sportskim duhom’.

Što nudi mobilna aplikacija Flou?

Kao prvo, podržava IOS i Android, a služi za pretraživanje i plaćanje sportskih aktivnosti u Zagrebu. Pametna arhitektura omogućava intuitivno korištenje te brzi i ciljani odabir aktivnosti prema vremenu, lokaciji ili namjeri treninga. Aplikacija uključuje i bazu svih sportskih subjekata, što je čini savršenim mobilnim alatom za odabir svakodnevne sportske aktivnosti.

Mobilna Aplikacija Flou u 3 koraka

  1. Korak – personalizacija; Omogućava individualni pristup za svakog korisnika kreirajući mu aktivnosti prema osobnim preferencijama. Aktivnosti su potom kreirane u tri koraka te su kategorizirane prema svrsi, tipu i mjestu.
  2. Korak – vrijeme; Ekran vremenskog pretraživanja aktivnosti korisniku omogućava brz i jednostavan pregled dostupnih aktivnosti koje se odvijaju u njegovu okruženju u narednih sat ili dva uz opciju pretraživanja prema vremenu i datumu željene aktivnosti.
  3. Korak – lokacija; Ekran lokacijskog pretraživanja aktivnosti omogućuje brz i jednostavan pregled dostupnih aktivnosti koje se nalaze u neposrednoj blizini. Kod prvog pokretanja aplikacija Flou tako će jednom bojom označiti lokacije na kojima se odvijaju razne aktivnosti prema preferencijama korisnika.

Benefiti za pojedince ali i tvrtke

Treba li reći kako sve više tvrtki shvaća da to što im djelatnici vježbaju više znači manje bolovanja? Dakle aplikacija nudi upravljanje odnosa sa korisnicima kao i online plaćanje (internet payment gateway). Notifikacije – obavijest o prestanku vježbanja, follow up, notifikacije usmjerene ciljanim skupinama. Loyality program. Pozicioniranje i vidljivost na sportskoj mapi. Isticanje low termina i slično.

Već smo u uvodu naveli samo neke ideje i slučajeve kod kojih bi nam aplikacija mogla biti korisna. Ali ajmo sada još plastičnije. Vremena za trening sve je manje. Prijatelj i poslovni partner koji trenira od kad zna za sebe žalio mi se kako jednostavno više ne stigne odraditi više od dva treninga na tjedan. Što zbog obiteljskih ili poslovnih obaveza. Recimo da on usred dana sazna da mu je otkazan sastanak i otvara mu se sat vremena prostora.

Provjerom aplikacije mogao bi saznati ponudu i donijeti odluku (zahvaljujući velikom broju izlistanih poslovnih subjekata/teretana/dvorana, mjesta za vježbanje). Za sve to trebalo bi mu nekoliko minuta vremena i trening bi stigao napraviti.

CoolKlub će imati prilike testirati mobilnu aplikaciju Flou pa ćemo vam javiti i više detalja. Hvala na čitanju!

More from Claudio Kramaric
LinkedIn overloaded: Deset najčešće (krivo) korištenih riječi u osobnim profilima
Društvene mreže ma koliko bile ‘privatne’ poslodavci provjeravaju češće no ikad i...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.