Movescount portal – sve što trebate za praćenje treninga

Isplanirajte trening i usporedite rezultate s vršnjacima!

Prvo što ćete primijetiti na redizajniranom portalu Movescount.com su nove toplinske karte (heatmaps) koje će pomoći da lakše organizirate svoj trening i pratite rezultate bez obzira na sport kojim se bavite, odnosno gdje se nalazite. U kartama su obrađeni podaci milijuna koraka, zamaha i zaveslaja korisnika koje je Suunto marljivo mjerio, prikupljao i posložio u jedno.

movescout-aplikacija-za-trcanje1
Pariz, označena su najomiljenija mjesta za bavljenje sportom

Najveća prednost je ta da se karte razvijaju i nadopunjavaju iz dana u dan pa možete planirati svoje staze i prenijeti ih na sportski sat koji će vas navoditi da ostanete na pravom putu. Kako sve to radi? Kako smo naveli, Suunto je analizirao desetine milijuna sportskih aktivnosti, a pitanje koje su (umjesto korisnika) postavili, glasilo je: Napredujem li? Movescount odgovara na to pitanje zahvalujući spomenutoj obradi podataka.

Što je tu cool za mene?

Pa podatak da se u svakom trenu možeš kretati po novim rutama, a nakon treninga puno je lakše pratiti podatke te ih uspoređivati s ostalim korisnicima i(li) svojim vršnjacima. Sjajna stvar ako radite na optimizaciji svog treninga!

More from Claudio Kramaric

Trebate tenisice za sve podloge? Probajte Salomon GTX 2

Sustavi koji nogu čuvaju od vlage i klizanja sada su...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *