Movescount portal – sve što trebate za praćenje treninga

Isplanirajte trening i usporedite rezultate s vršnjacima!

Prvo što ćete primijetiti na redizajniranom portalu Movescount.com su nove toplinske karte (heatmaps) koje će pomoći da lakše organizirate svoj trening i pratite rezultate bez obzira na sport kojim se bavite, odnosno gdje se nalazite. U kartama su obrađeni podaci milijuna koraka, zamaha i zaveslaja korisnika koje je Suunto marljivo mjerio, prikupljao i posložio u jedno.

movescout-aplikacija-za-trcanje1
Pariz, označena su najomiljenija mjesta za bavljenje sportom

Najveća prednost je ta da se karte razvijaju i nadopunjavaju iz dana u dan pa možete planirati svoje staze i prenijeti ih na sportski sat koji će vas navoditi da ostanete na pravom putu. Kako sve to radi? Kako smo naveli, Suunto je analizirao desetine milijuna sportskih aktivnosti, a pitanje koje su (umjesto korisnika) postavili, glasilo je: Napredujem li? Movescount odgovara na to pitanje zahvalujući spomenutoj obradi podataka.

Što je tu cool za mene?

Pa podatak da se u svakom trenu možeš kretati po novim rutama, a nakon treninga puno je lakše pratiti podatke te ih uspoređivati s ostalim korisnicima i(li) svojim vršnjacima. Sjajna stvar ako radite na optimizaciji svog treninga!

More from Claudio Kramaric

Aplikacija GoWemy ili kako do brže odluke što odjenuti

Koliko je uspješan vaš styling reći će vam aplikacija GoWemy! Trebate...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *