Search
Close this search box.
cool novi logo header
B-Tourist gadget za putovanja turisti

Ne vidiš me, ne vidim te… I trenutno se sasvim dobro prodaje!

B-tourist – Ne vidiš me, ne vidim te zavjese. Možete jesti, kopati nos, gristi nokte, tipkati ljubavne poruke, pričati sami sa sobom, vježbati izgovor. Sve samo ne razgovarati s osobom pored vas

Ovo definitivno pripada u kategoriju najblesavijih gadgeta za putovanja. Ali, ako malo bolje razmislite, ovo uopće i nije tako loše. Koliko puta ste se zatekli u situaciji da pored vas sjedi neumoljiva brbljavica? Putnik-turist-dosadnjaković koji se ne gasi od momenta kada ste uljudno rekli dobar dan. I mislili da će na tome i ostati?

Predstavljamo vam: B-tourist – Ne vidiš me, ne vidim te zavjese. Možete  jesti, kopati nos, pričati sami sa sobom, vježbati  neki novi jezik. Sve samo ne razgovarati s osobom pored vas. Dokle god vas je volja! Osmislili su ga Idan Noyberg i Gal Bulka, dizajnerski dvojac iz Izraela.

B-Tourist gadget za putovanja turisti
Na drugi pogled ipak izgleda korisno…
B-Tourist gadget za putovanja turisti
Definitivno cool

B-tourist je napravljen od mekane, rastezljive tkanine čiji se krajevi omotaju oko sjedala. Dva plastična držača omogućavaju vam da namjestite B-Tourist po volji, čak i kada želite odspavati. Cijena je oko 300 kuna bez troškova dostave. Hint: Ostavite dovoljno prostora kako bi primijetili domaćicu leta s pićem i/li hranom. I to je to!

Vezane teme:

Stvari za trčanje koje vam jednostavno trebaju

Run-n-read: Ova ‘klipsa’ omogućava da čitate i trčite istovremeno

CoolKlub

CoolKlub autori