Nemojte propustiti: Ovo su najbolje reklame za Božić 2017.

najbolje reklame za Božić

Za sve one koji vole sladunjave božićne filmove, zadnje komade pita, čokoladu za doručak, maminu pečenku, kičaste Božićne džempere i sve drugo što čini Božić (među ostalim)

Da se odmah ogradimo, yep nisu reklame nego oglasi. Ali što da radimo kada volimo tu riječ :) I da, ne seciramo svaki kadar, ne brojimo emocije. Bitan nam je feel good osjećaj! 

Godinama pratimo kreativnu industriju i u ovo vrijeme (uz, naravno, američki Super Bowl) ‘poskidamo’ najbolje što nam brandovi nude u ovo blagdansko vrijeme. Jasno je kao dan da to nije sve, još pamtimo kako je Kako je WestJet za Božić iznenadio i napravio viral, ali negdje moraš staviti točku. Uživajte, pred vama su nabolje božićne reklame 2017., garantiramo da nećete otići popiti vode ili prebaciti program! I da, svakako izaberite svog favorita.

Marks&Spencer i Paddington medvjedić

Čak i kradljivci imaju savjest! Naravno, kada im se u blizini nađu popularni Paddington medvjedići. U pitanju je pravi je Christmas spirit moment. Nakon što ga simpatični i dobronamjerni plišanac navede da vrati poklone koje je upravo opljačkao, lopov isprav nevoljko to i čini. Na kraju stvarno postaje Djed Mraz za kojeg ga je medvjedić isprva zamijenio. #spenditwell

Amazon, a što drugo nego dostava ;)

Kutije koje pjevaju, pokloni koji stižu jednim klikom, bez greške, baš kao da ih je sam Djed Božićnjak ili Djed Mraz ili Sv. Nikola, ako hoćete, donio 😊.

John Lewis, evo ih tri jer se nismo mogli odlučiti (kao ni oni) 

Tradicionalno, John Lewis ubija kad se radi o Christmas reklamama. Objavili su ih nekoliko, kao da se još uvijek ne mogu odlučiti koju da ‘puste’ do kraja. U ovom slučaju priča je o dječaku i čudovištu ispod njegovog kreveta. Moz the Monster trebate jednostavno pogledati!

No to nije sve od John Lewisa! Ima još jedna, po nama bolja, s Ginger bread čovječuljkom u glavnoj ulozi. I ta je jednostavno preslatka.

I tu nije kraj jer ima još jedna animirana, na koju mi je skoro suza krenula. Prijateljstvo je svakako motiv da vam bude toplo oko srca, a možda pustite i suzu. Onu sretnu!

Argos je odabrao vilenjake 

Kad poklone pakiraju vilenjaci, mjesta za propuste i pogreške nema. Učiniti će sve da vaš poklon stigne na vrijeme i to nekad za samo četiri sata. Hm, #cool, i ja bi takvu službu za poklone 😊

Saintsbury’s je naš aposlutni pobjednik!

I tako smo stigli do mog favorita jer se potpuno mogu poistovjetiti. A isto će moći učiniti svi koji znaju kako je to kada ne možete pronaći početak selotejp trake jer vam se zalijepila ili ako ste dobili još jedan par smiješnih čarapa pod borom ili tražite adresu od Djeda Mraza A.K.A. Djeda Božićnjaka.

Ovaj oglas je za sve one koji vole sladunjave božićne filmove, zadnje komade pita, čokoladu za doručak, maminu pečenku, kičaste Božićne džempere i sve drugo što Božić čini! Every Bit of This reklamu možete i pjevušiti, a postoji čak i karaoke verzija, pa zapjevajte 😊 #cool #everybitofthis

I Karaoke verzija:

I to bi bile najbolje reklame za Božić 2017. Imate svog favorita? Napišite nam komentar.

Volite nas? Pokažite nam tu ljubav jednim dijeljenjem #nebilovamtesko.

Hvala na čitanju!

More from @B_arrow

Milijarderi: Činjenice o deset najbogatijih ljudi na svijetu

2013. godina za mnoge je bila godina nastavka krize i loših poslovnih...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.