Novi SALOMON S-LAB: Tenisice koje vam daju krila

Salomon Tenisice za trcanje
Salomon Tenisice za trcanje

S-LAB tenisice stvaraju inžinjeri ali zapravo su plod želja i prijedloga profesionalnih sportaša koji ih nose. Zato se događa da imamo nove verzije ovih tenisica, nekad i dvaput na godinu

Da daju vam krila! Maznuli smo slogan ali, što je tu je. Neka nas tuže. #NOT Uglavnom bit će dosta zabavna jesen jer Salomon nam predstavlja novu i obnovljenu S-LAB kolekciju. Za one koji nemaju pojma reći ćemo da oprema S-LAB  predstavlja najbolju opremu koju vam ovaj proizvođač nudi.

Oni koji znaju malo više mogli bi pitati: ‘Kako sad nova kolekcija?’ I bili bi u pravu. Posljednji S-LAB modeli predstavljeni su u proljeće. Još nismo zakoračili u jesen a novi modeli su tu. Stvar je u tome da se ovaj tip obuće za trčanje razvija u skladu sa željama profesionalnih sportaša koji ih nose.

[divider]ČITAJTE I OVO! Inspirativna priča: Kilian Jornet, ultramaratonac koji planira trčati Everest unutar 24 sata [/divider]

Obzirom da ekipa non stop popravlja svoje rezultate jasno je kao dan da ima i svojih zahtjeva koje ispunjavaju inžinjeri. E, pa ti zahtjevi pretočeni su u mass produkciju. Nekad su promjene veće, a nekad manje – ali su ipak tu. Kada je Salomon u pitanju dobijete S-LAB.

Oni stvaraju S-LAB modele Jordi Saragossa
Oni stvaraju S-LAB modele: Kilian Jornet   Foto: Jordi Saragossa

Ove jeseni predstavljena su tako tri, potpuno nova, trail natjecateljska modela: S-LAB WINGS, S-LAB WINGS Softground i osuvremenjene i nagrađivane S-LAB SPEED.

S-LAB WINGS & S-LAB WINGS Softground

Starija ekipa koja trči isključivo u ovim tenisicama zna da je riječ o legendarnim tenisicama za trčanje po tehnički zahtjevnim terenima. Prijanjanje i stabilnost im je na prvom mjestu. Ono što osjetite na prvom treningu  – odgovarale li vam ili ne – to je to. Nema neugodnih iznenađenja.

Salomon S-LAB WINGS
Salomon S-LAB WINGS

Vrhunskim sportašima upravo o ovome ovisi hoće li pobijediti konkurenta il ne – vjera u pouzdanost opreme. Nove WINGS tenisice omogućavaju dinamičnu amortizaciju, optimalno obuhvaćaju stopala i bolje prianjanje koje omogućava novi potplat.

S-LAB WINGS & S-LAB WINGS Softground s potpuno osuvremenjenim donjim dijelom i novom geometrijom potplata omogućavaju precizan obuhvat i optimalno prianjanje na usponima i silascima. Dodan je i Profeel sloj, koji se nalazi na prednjem dijelu tenisice i štiti stopalo od oštrih stijena, a istovremeno je izrazito fleksibilan i lagan.

Salomon S-LAB Wings Softgroung
Salomon S-LAB Wings Softgroung

Ekskluzivna tehnologija ENDOFIT™ brine za odličan nadzor brzine jer posebno oblikovan unutarnji dio tenisice s dodatnom bešavnom i mekanom mrežicom savršeno obuhvaća stopalo i garantira precizno prepoznavanje podloge.

Poboljšana amortizacija i tehnologija ljepljenih šavova čuvaju nisku težinu i omogućavaju optimalan obuhvat stopala na dužim treninzima i na najtežim utrkama.

S-LAB Speed

Ove jeseni najavljuje se još jedna smjena. Popularne feelcrossice dobile su nasljednice. S-LAB Speed su nove S-LAB natjecateljske tenisice namijenjene su off-road trkačima. Ove tenisice odlikuju minimalna težina, nizak profil i osuvremenjen potplat koji će pružiti sigurnost u skliskim i blatnim uvjetima.

Salomon S-LAB_SPEED
Salomon S-LAB_SPEED

Tu je i Endofit™ bešavna mrežica koja je sad napravljena od još lakšeg materijala za brzo sušenje, dok tehnologija ljepljenih šavova održava nisku težinu. S-LAB SPEED tenisice omogućavaju vam brzinu pri trčanju uzbrdo i beskompromisno prianjanje za sigurno trčanje nizbrdo, u najtežim uvjetima.

S-LAB_SPEED_potplat
Uzbrdica i nizbrdica… S-LAB Speed potplat

Više na www.salomon.com/cr

 

More from CoolKlub

30 godina filma Footloose, možete li vjerovati? Kevin Bacon još uvijek ima ‘ono nešto’!

Kevin Bacon nakratko je ‘oživio’ Rena McCormacka, svog lika iz...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *