Novi Suunto Ambit3 run satovi za (skoro) sve sportove na otvorenom

Suunto Ambit3 Run satovi za trčanje (4)
Suunto Ambit3 Run satovi za trčanje (4)

Koriste ih profesionalci ali, ako ste početnik i tražite precizan instrument koji će bilježiti vaše pomake u trčanju, ne tražite dalje!

U svakom poslu bez obzira o čemu da je riječ uvijek postoji nezaobilazan alat. ‘Švicarski nožić’ koji će pomoći da se posao obavi brže, točnije i bolje. Sat vremena umjesto tri sata. Multipraktik!

Kada govorimo o sportskim aktivnostima na otvorenom (pogotovo o trčanju) Suunto satovi predstavljaju takav alat. Jeste li znali da premijer i ministar vanjskih poslova Finske nose liniju satova Ambit pri svakodnevnom obavljanju poslova?

Suunto Ambit3 run sat sa GPS-om omogućit će vam praćenje, analiziranje i dijeljenje svih sportskih aktivnosti i avantura, a kako to obično biva u ovo doba godine kada se objavlnjuju noviteti i osvježavaju linije, tu je i nova kolekcija pojasa za mjerenje pulsa Smart senzor.

Suunto Ambit3 Run satovi za trčanje  (3)
Pojas za mjerenje otkucaja pulsa nezaobilazni dio Suunto Ambit3 Run sata za trčanje   Foto: Suunto

Što radi AMBIT3 Run sat?

Ako se dosad niste susreli s ovim satovima a tražite, na primjer, idealnog trkačkog partnera (koji ne priča previše) ili vas zanimaju precizna mjerenja vaših treninga koja ćete kasnije moći uspoređivati onda je odgovor: kupite Ambit3 Run sat. Milijuni trkača ga koriste. Profesionalci i amateri.

Iz vlastitog iskustva mogu reći da ovakav sat daleko točnije (od bilo kakve aplikacije, na primjer) bilježi sve vaše pomake, prati napredak i predlaže potreban odmor. Prilikom treninga u svakom trenutku možete vidjeti:

↑ prikaz točnog tempa

↑ brzine

↑ kadence

↑ udaljenosti u kombinaciji s navigacijom

Suunto AMBIT3 Run vam omogućava da kreirate intervalne treninge uz pomoć Suunto Movescount aplikacije, gdje će vas virtualni trkački trener zvučnim upozorenjima voditi kroz trening. Jednostavno odredite trajanje i intenzitet, akivirajte trening i zvučna upozorenja će vas voditi.

Uz pomoć sata lako ćete pratiti potreban odmor i analizirati efektivnost trkačkog treninga. AMBIT3 Run ima GPS navigaciju koja vam omogućava planiranje vašeg puta na internetu, jednostavan prijenos podataka na sat i kretanje na trening u nepoznato bez straha da ćete se izgubiti.

Zašto je potrebna Movescount aplikacija? 

Movescount aplikacija je Suuntova zajednica sportaša, gdje možete bilježiti svoje aktivnosti i gdje možete uz pomoć unikatnih alata prilagoditi sat svojim potrebama i dodati mu potpuno nove funkcije. Svoja trkačka iskustva lako možete obogatiti, ponovno doživjeti i dijeliti sa svojim prijateljima.

Movescount aplikacija je Suuntova zajednica sportaša
Movescount aplikacija je Suuntova zajednica sportaša   Foto: Suunto

 

Jednostavno, samo jednim klikom, svoje aktivnosti možete pretvoriti u Suunto film – animaciju vaše aktivnosti, vizualizirano 3D mapom, gdje možete pronaći fotografije i najzanimljivije točke vašeg puta.

Povezivost s pametnim telefonom

Kad se sat Ambit3 jednom poveže s aplikacijom Suunto Movescount App, on se iz GPS sata pretvara u višefunkcijski pametni sat. Bežično možete preuzeti svoje aktivnosti, promijeniti postavke sata i pobrinuti se da su vaši GPS podaci ažurni i kad ste na putu.

Na satu također možete primati pozive i SMS poruke bez prekidanja treninga da biste vidjeli tko vas zove. Uz pomoć Movescount aplikacije nikad više nećete morati zastati usred aktivnosti da biste primili nevažan poziv.

Uz pomoć Bluetooth® Smart kompatibilnog senzora za puls možete voditi evidenciju i spremati podatke o vašem pulsu, koji će se bežično prenijeti na vaš Ambit3 sat, SUUNTO Movescount aplikaciju ili vaš pametni telefon.

Upotrijebite aplikaciju zajedno sa Suunto Smart senzorom i snimite svoj puls i bez pametnog telefona. Telefon ostavite u ormariću i počnite aktivnost u vodi ili dvorani, vaš će se puls bilježiti i prenijeti kad završite trening.

Vezane teme:

Stvari za trčanje koje vam jednostavno trebaju

Što je kadenca u trčanju i kako pronaći optimum?

More from Claudio Kramaric
American bar Papas: Najbolji hamburger u Zagrebu
Papas – ime sugerira na instituciju i nadam se da će tako...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.