Opako dobar: Novi Suunto Spartan Trainer sat za hrabre

Suunto Spartan Trainer sat

Zato jer: Slabi smo na satove, pogotovo kada nam je potrebna motivacija za nastavak treninga…

Nemojte nam samo reći da se za nove sportske podvige ponekad ne motivirate kupovinom nekog novog gadgeta ili barem sitnice bez koje (izgovor) ne možete dalje. Torbica za mobitel, novi komad opreme, tenisice. Ako nas osuđujete. Možete. Nije to za pohvalu, znamo. Evo:  Mi priznajemo da nas tu i tamo, pogotovo nakon ljeta, uhvati mali shopping tremens. Pojednostavljeno, motiviramo se na trčanje kupovinom. I kud ćeš bolje prilike nego vam objaviti da nam stiže novi sat za trčanje.

Suunto Spartan Trainer sat

Zvuči moćno jel tako? I izgleda tako. Iako se o ukusima ne raspravlja (nedavno nas je nazvao jedan čitatelj inače trener i pohvalio naš test o Suunto Spartan modelu iz 2016. Kaže da mu je pomogao iako mu se nije svidjela naša opčinjenost, kaže nam čitatelj: Moglo je to i bolje, ali da radi – radi!) ovaj nam je baš taman. I nije samo za trčanje. Klasični multisport multipraktik za super treninge.

 

Već u prvom kontaktu oduševit će vas odličan izgled. Novi Spartan je osjetno manji i lakši od svojih prethodnika, iako nudi svestrane trening funkcije. Osjećaj sata na zapešću je izvrstan, zahvaljujući silikonskom remenu. Za vrijeme sportskih aktivnosti i dnevnih zadataka, uopće vam neće smetati, jer je tako lagan da ćete često zaboraviti da ga nosite. 

Praktičan, jednostavan za upotrebu

Sportski avanturisti svih vrsta bit će oduševljeni iznimno jednostavnom upotrebom. Dodatno, novi Spartan Trainer ima integrirano mjerenje srčanog pulsa na zapešću. Podatke o vašem kretanju i srčanom pulsu prima preko optičkih senzora vodećeg proizvođača na tom području. Sat je kompatibilan i s klasičnim pojasom za mjerenje srčanog pulsa. Sat Spartan Trainer na prvi pogled djeluje gradski, ali u nutrini je pravi sportaš.

GPS za točno mjerenje brzine, udaljenosti, tempa i visine koristit će vam kod svakog sporta. Da biste lakše ostali aktivni i u formi, sat prati 24/7 aktivnosti koraka, kalorija i sna. Ekrane možete prilagoditi svojim željama, kao i funkcije koje želite mjeriti za svaki sport pojedinačno. Sat ima 80 predodređenih sportskih načina. Navigacija puta omogućit će vam bezbrižno istraživanje u prirodi i siguran put natrag. Budući da je sat vodootporan do 50 m, skok u vodu ili plivanje također nisu problem.

Spartan modeli mogu se nabaviti već od 279 eura, više informacija pogledajte na Suunto.com/spartan

Hvala na čitanju!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *