Oh Boy, LG predstavio perilicu rublja… S perilicom rublja u podnožju

LG perilica dvojna perilica baby washing machine
LG perilica dvojna perilica baby washing machine

U dvojnoj perilici rublja/sušilici možete mijenjati nastavak u podnožju po želji, nešto kao multipraktik s nastavcima, ali onaj koji ćete koristiti…

Sada ćemo vam otkriti jednu tajnu. Jedna od rubrika na CoolKlubu trebala se zvati ‘Vešmašina’. Ime nije imalo blage veze ni sa čime osim što smo mi mislili da će vam biti dovoljno zanimljivo da na nj kliknete. Srećom, odustali smo od te ‘ideje’ (sada je to rubrika Coolnomenalno i prati sve što bi vam moglo biti zanimljivo) ali nismo odustali od pisanja o svemu što je cool.

I zato: Ta dammm, predstavljamo vam novu invenciju iz LG-a. Dvojna perilica rublja (vešmašina). Zamislite [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2015/01/LG-perilica-dvojna-perilica-baby-washing-machine1.jpg#”]ovu scenu[/lightbox]. Znate dobro(!), onu u kojoj po tko zna koji put zaključujete da je sva roba zaprljana, a vi nemate ‘što odjenuti’ i trebaju vam baš ‘ti i ti’ dijelovi odjeće koji se, gle čuda, ne smiju prati zajedno jer će neki poprimiti oblik tabletića ili prljavu pinky boju.

Ako ste u našem projektu 33 komada odjeće male su šanse da vam se to uistinu i dogodi no, ajmo biti praktični i priznati da nam se ovo dogodilo zilijun puta.

U tom slučaju mogla bi vam koristiti nova invencija predstavljena na CES-u, a o kojoj piše Engadget. Dakle, manji bubanj nalazi se u donjem dijelu ‘velike mame’, prave vešmašine ili sušilice i, prema najavama, moći će se po želji i potrebama (sušilica/perilica) instalirati na to mjesto.

Voljeli bismo testirati ovo čudo ili, kako su ga već prozvali ‘Baby washing machine’.

Written By
More from CoolKlub
Ti si… ONE IN A MELON
Proljeće nas uvijek tjera na nove poteze. Puni smo energije, čili i...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.