Predstavljamo: Salomon X-SCREAM FLARE GTX

10 udobnost
7 wow efekt
10 izrada
9

Kud koji mili moji… Doslovno. Iz dana u dan! 

Nakon nekoliko godina prilično aktivnog bavljenja trčanjem, mogu reći: Da, ja sam definitivno onaj koji se na treningu ponaša kao muha bez glave. Asfalt, tartan, šuma, park…. Definitivno nisam u onom krugu ekipe koja spremno, iz dana u dan, ponavlja krugove na istom mjestu. Da jesam, možda bih trenirao više jer pronalazak novih staza uvijek predstavlja problem.

Enivej.

Predstavljamo vam nove tenisice. Riječ je o Salomon modelu tenisice X-SCREAM FLARE GTX namijenjene raznovrsnim podlogama. Mokar asfalt, snijeg + trava ili otpalo jesensko lišće to je ono što ovim tenisicama treba da bi pokazale svoj potencijal. Ako dosad niste imali prilike, a namjeravate proširiti svoje trkačke horizonte onda je to – to!

Naime, stojim iza tvrdnje da X-SCREAM FLARE GTX tenisice jedine nude optimalnu kombinaciju dinamične amortizacije, odzivnosti, zaštite i prianjanja na svim vrstama podloge. Naravno, u obzir uzmite da sam trkački amater. Salomon testiram već nekoliko godina i ne pada mi napamet (doslovce) na dužim treninzima testirati neke druge.

salomon-gtx-muske

U čemu je glavna prednost? Membrana od goretexa koja je lagana i vrlo mekana. Taj dio omogućava posebna tehnologija za nisku težinu uz vrlo dobru zaštitu od vode. Također, treba spomenuti i Contagrip potplat koji zbog svog sastava omogućava savršenu kombinaciju prianjanja i izdržljivosti na tvrdim podlagama, kao i na raznolikim šumskim putevima.

Zbog vanjskog dijela konstrukcije stopalo će ostati na svom mjestu jer ga dodatno pridržava tzv. Quicklace sustav za jednostavno vezanje (cool podatak ako su tenisice namijenjene mlađima).

Za kraj udobnost. Osjećaj obuvenosti i kompletne zaštite zajamčen je cijelom stopalu.

Više o novim Salomon X-SCREAM FLARE GTX® tenisicama.

More from Claudio Kramaric

Nordijsko hodanje za početnike: Koja tehnika, kakvi štapovi

Stvar je u tome da nordisjko hodanje možete pogledati i...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *