Prestavljamo: Nova karijera, portal za zapošljavanje i oglase za posao

Prestavljamo: Nova karijera, portal za zapošljavanje i oglase za posao

Jednostavno sučelje koje će vam trenutno omogućiti da postavite svoj životopis na znanje poslodavcima ili stotine oglasa za posao u realnom vremenu glavni su aduti portala Nova karijera

Ljeto je tu, pravo je vrijeme za odmoriti se i uživati s najdražima. Dok se kupate na najljepšim plažama našeg Jadrana dobro je razmisliti što s karijerom nakon povratka u stvarnost. Ostati ili otići, možda naučiti nešto novo? Ako ste poslodavac, sva je prilika da muku mučite u potrazi za novim zaposlenicima i zato – čitajte dalje!

Cjeloživotni rad u jednoj kompaniji je iza nas i gotovo je nemoguće očekivati da ćete mirovinu ostvariti na mjestu na kojem ste sada. Naime, prema nekim pokazateljima, većina nas promijenit će posao u iduće dvije do tri godine – i to je potpuno normalno. Naime, konstantnim učenjem, stjecanjem novih znanja i vještina imamo potrebu dokazati se u nekim drugim vodama i promijeniti potpis u mailu. Prilikom traženja nove karijere bitno je dati si vremena i pronaći pozicije i nove poslove koje nas zanimaju.

Ako su vas rečenice iznad potakle na razmišljanje skrećemo pozornost na portal Nova karijera. Lansiran je u siječnju ove godine i slovi kao pravi hit. NK portal već sada ima bazu s preko 2.500 oglasa za poslove te surađuje s preko 1.000 poslodavaca koji kontunuirano objavljuju oglase za posao.

Ono po čemu se Nova Karijera portal za zapošljavanje i oglase za posao razlikuje od drugih je odlično sučelje, jednostavno korištenje i slanje životopisa u samo nekoliko klikova. Također, svoje životopise možete uploadati u bazu te tako omogućiti poslodavcima da vas pronađu i jave vam se direktno s ponudom za posao.

Za poslodavce je benefit što svoje oglase mogu objaviti potpuno besplatno i brzo doći do novih kandidata i potencijalnih kolega.

Bacite oko na portal, i započnite pronalazak svoje nove karijere već danas! Sretno!

Imajte na umu:

Pleasure in the job puts perfection in the work. Aristotle

 

Written By
More from CoolKlub
Konferencija Crni labud u plavom oceanu, dolazite?
Ako ste u potrazi za novim poslovnim modelom ili inspiracijom koja će...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.