Salomon SENSE, nove tenisice za trčanje za sve terene

Salomon SENSE, nove tenisice za trčanje za sve terene

Trčite? Čini nam se da ovo danas znači kao da smo vas pitali: Pijete li vodu. Svaki dan na ulicama i parkovima sve je više trkača. Trči se posvud. Zato nam je drago da možemo predstaviti novu liniju Salomon tenisica za sve podloge

#TIMETOPLAY poručuje ekipa iz Salomona i najavljuje novu liniju sportske obuće ‘Sense’. Iza ovog naziva (jedva čekamo test) kriju se modeli koji bi trebali biti još brži i sigurniji prethodnih. Ako pogledate po forumima, trkači početnici uglavnom traže kvalitetne tenisice za trčanje po svim podlogama i upravo je tome i ovdje slučaj. Salomon tvrdi: Konačno možete imati jedne trkačke tenisice, koje su primjerene za trčanje po tvrdim, mekim i neravnim terenima. Cool!

Tenisice Sense PRO Max

 

 

Trebale bi olakšati trening. Savršena ravnoteža između zaštite i iznimne amortizacije osigurat će prijeko potrebnu sigurnost na svim terenima i stazama. Salomon Sense tehnologiju posebno bi trebali osjetiti nakon zagrijavanja i hvatanja ritma, kada doskoci i prijelazi s petnog na prstni dio postaju udobni zbog posebnog potplata izrađenog od smjese materijala energy cell+.

Ovaj potplat garantira snažan odaziv i povratak energije. Uz taj dio tu je i smjesa OPAL, koja je ekstremno lagana i izdržljiva i pri najekstremnijim temperaturama. Kombinirano djelovanje obaju materijala u Salomonu su nazvali ‘Vibe tehnologija’, koja učinkovito ublažava vibracije i smanjuje umor na dugačkim trkama.

Sense PRO 2

Za naprednije i zahtjevnije trkače tu je Sense PRO model koji ‘nudi savršenu ravnotežu između potpore i prirodnog gibanja stopala’. Koncept je inače preuzet iz Salomonove natjecateljske linije S-LAB, potpuno je prilagođen svakodnevnom trčanju i idealan je za trkače koji žele spojiti slobodu pokreta i izazove na koje će naići na raznolikim trkačkim stazama. Ove tenisice nešto su lakše, bolje amortiziraju i prijanjaju bez obzira na vrstu podloge, javljaju iz Salomona.

Salomon SENSE, nove tenisice za trčanje za sve terene

Ako redovito trenirate onda je sasvim cool s vremena na vrijeme nagraditi se. U tom smislu predstavljamo novi model jakne za trčanje Motion kit. Odjeća je oblikovana tako da prati vaše kretanje u predjelu kapuljače, ramenskog obruča i laktova. Uostalom pogledajte video, više o svim modelima na: http://www.salomon.com

 

More from CoolKlub

D_Free će predvidjeti za koliko morate na toalet..

Isprva su nam na um padale bolesne ideje, a onda...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *